Tretman koji poznatoj Hrvatici pomaže zadržati lijepu i mladoliku kožu

Tretman koji poznatoj Hrvatici pomaže
zadržati lijepu i mladoliku kožu

Minea

Minea

Za današnje aktivne žene iznad 35 godina lijepa koža zapravo znači blistav i svjež ten, ali i „vraćanje“ vremena unatrag.

Što napraviti kada kreme jednostavno ne pomažu, a za filerima ne želite posegnuti?

Jedna od mnogih dama koja se nije odlučila za tretman filerima, a želi imati lijep i svjež ten, je i poznata voditeljica i pjevačica Renata Končić Minea.

„Apsolutno nisam protiv tretmana filerima, ali se još uvijek nisam odlučila za njih. Moj prioritet je lijepa i zaglađena koža i blistav ten. Zbog toga sam se s potpunim povjerenjem prepustila u ruke dr. Jeannette Gjurić kojoj beskrajno vjerujem. Kad sam joj ispričala da ne želim filere već blistav ten i svježinu, odmah mi je predložila Profhilo koji je jedinstven proizvod na tržištu jer utječe na samu kvalitetu kože, otklanjajući znakove starenja poput opuštene kože, bez ikakve mogućnosti dodavanja neprirodnog volumena“, izjavila je Minea.

Dr. Jeannette Gjurić i Renata Končić Minea

Dr. Jeannette Gjurić i Renata Končić Minea

Što je Profhilo i što se njime tretira?

„Radi se o gelu hijaluronske kiseline, što je jedan od posljednjih trendova u estetskoj medicini za remodeliranje kože i poboljšavanje kvalitete tkiva. Izvrstan je i za tretiranje ožiljnog tkiva, a kako bi se postigao značajniji volumen, može se koristiti i u kombinaciji s uobičajenim dermalnim filerima“, otkrila je dr. Gjurić, dodajući kako Profhilo utječe i na kolagen koji je neophodan za učvršćivanje obješene kože i saveznik u očuvanju njezine kvalitete i tonusa.

Profhilo tretman

Profhilo tretman

„Profhilo potiče razvoj i održavanje fibroblasta, adipocita i kolagena, izuzetno se dobro integrira u okolno tkivo, a svojom specifičnom strukturom potiče elastičnost kože bez da radi neravnine i kvržice, zbog čega dolazi do značajnog poboljšanja kvalitete tkiva“, naglašava dr. Gjurić.

Iako proizvodi za njegu lica obično obećavaju „savršenu“ kožu, za njezino postizanje, objašnjava dr. Gjurić, potrebno je da odgovarajući sastojci prodru do najdubljih slojeva kože. Zbog toga se Profhilo injektira u kožu izazovnih područja poput vrata, perioralnog dijela, dlanova i ruku gdje se ne radi o značajnom gubitku volumena, već o gubitku elastičnosti i gipkosti kože.

Profhilo

Profhilo

„Profhilo je kombinacija mezoterapije, dermalnog filera i skinboostera“, ističe dr. Gjurić.

„Zahvalna sam dr. Gjurić jer mi je otkrila ovaj savršeni tretman. Sad će napokon i moje prijateljice i kolegice otkriti ono što ih već danima muči: zašto izgledam kao da sam se vratila s duuugog godišnjeg odmora“, kroz smijeh nam je rekla Minea koja je jedna od brojnih dama koje su svoje povjerenje dale poznatoj liječnici i vlasnici Poliklinike Sinteza, dr. Jeannette Gjurić.

 

Foto: PR

Preporuka

Zatvori