Svjetski tretman pomlađivanja predstavljen u poliklinici Milojević

Jučer je u poliklinici Milojević održano predstavljanje jednog od najtraženijih svjetskih estetskih tretmana pomlađivanja. Ako ste se pitali u čemu je tajna ljepote po mnogima jedne od najljepših žena svijeta, Angeline Jolie, dr. Nikola Milojević otkriva da je tajna u tretmanu pomlađivanja krvnom plazmom.

novi tretman milojevic (3)

Sanja Doležal, dr. Nikola Milojević, Iva Jerković, Iva Balaban

Dr. Nikola Milojević je ponosan što je među prvima uveo ovu tehnologiju, plazma tretmana za pomlađivanja kože, u Hrvatsku i širu regiju. Najmodernija istraživanja i tehnologija su napokon pronašle idealnu formulu za potpuno prirodno pomlađivanje i liječenje vaše kože. S ovim tretmanom, vi sami sebe pomlađujete te vraćate sami svojoj koži izgubljeni sjaj.

novi tretman milojevic (4)

Iva Balaban

Ovo je tretman u kojem se od vaše krvi posebnom cenrtifugom radi ekstrakcija vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Ta se plazma, već 10 minuta nakon vađenja krvi, injektira poput tretmana mezoterapije u cijelo lice, dekolte, vrat i ruke kroz tanke iglice. Tretman je potpuno prirodan, jer se injektira samo vaša, posebno pripremljena plazma i tako se doslovce vraćaju kazaljke na satu vaše kože. Među najpoznatijima sportašima koji koriste ovaj tretman su Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, te nogometaši Real Madrida i Chelsea.

Na predstavljanju su bile i Iva Balaban, Iva Jerković te Sanja Doležal.

novi tretman milojevic (2)

Sanja Doležal i dr. Nikola Milojević

novi tretman milojevic (5)

Iva Jerković

Foto: Maja Kljajić

0