Noćne maske novi su beauty trend

Noćne maske novi su beauty trend

Kad govorimo o njezi kože kojom ćemo postići ujednačeni ten ss suptilnim sjajem i smanjiti svaki od klasičnih i čestih problema poput crvenila, akni, proširenih pora, suhih ili masnih dijelova i izraženih podočnjaka, svakodnevna beauty rutina Koreanki mjesto je gdje ćemo potražiti inspiraciju. Njihova rutina može uključivati do 20 različitih koraka i preparate zbog čega ne čudi da se unutar nje kriju brojni trikovi i tajne koje vašem licu donose svjež i mladolik izgled. Maske su nezaobilazan preparat unutar kozmetičke torbice mnogih žena diljem svijeta koji je u posljednje vrijeme doživio vrhunac svoje, u beauty svijetu uvijek prisutne, popularnosti. No, Koreanke su i u svijetu maska otišle korak dalje i postavile nekoliko novih trendova. Nakon sheet maski, maski za usne i povratak gline kao jednog od najpoželjnijih sastojka maski, Koreanke su pokrenule trend overnight maski.

Caolion

Caolion

Overnight maske nanose se prije spavanja i ostavljaju na licu cijelu noć što će našoj koži dati neku novu vrstu intenzivne hidratizacije, a rezultat će biti i više no pozitivan. Bogatije u svojoj teksturi i svojim hidratizirajućim moćima od noćne kreme, noćne maske kreirane su kako bi se nanosile kao posljednji korak vaše večernje beauty rutine i ispirale tek ujutro, nakon što su cijelu noć hranile vašu kožu. Idealne za svaki tip kože i svaku beauty rutinu, osobito za one ljenije među nama koje će češće no rjeđe preskočiti klasične maske, noćne maske terminu beauty sleep dati će potpuno novo značenje, a vašu svakodnevnu beauty rutinu mijenjati dok se vi odmarate. Kako dok spate poboljšati njegu i izgled svoje kože? Odaberite jednu od maski koje vam donosimo u nastavku.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Anew, Caolion, Clinique, Estee Lauder, Fresh, Kicho, Kiehl’s, Lancome, Laneige, Origins, The Body Shop, Vichy

Učitati još
Zatvori