Isprobajte maske za usne

Ništa ne godi koži kao onih pola sata do sat vremena koje na tjednoj bazi odvojimo, kako bismo napravili peeling, nabacili masku i dubinski ju njegovali. Bilo da koristimo klasične maske ili sve popularnije ‘sheet’ maske, generalno pravilo je da njima izbjegavamo oči i usne, no zanimljivo je kako na tržištu postoje i maske koje ciljano i isključivo njeguju usne!

Radi li se o prolaznom trendu ili još jednom vidu njege koji će dugoročno zaživjeti, tek treba vidjeti. U svojoj ponudi maske za usne ima sve više brendova, počevši od onih korejskih, pa sve do popularnih beauty imena na zapadnom tržištu, kao što su na primjer Starskin i Sephora. Starskin je nedavno predstavio masku DREAMKISS™, njegujuću maramicu u obliku usana, koja im se prilagođava poput druge kože, pruža intenzivnu hidrataciju i ne samo da ih čini mekšima i nježnijima na dodir, već i navodno povećava njihov volumen.

Formula je bogata super njegujućim sastojcima, poput kokosova ulja, meda i chia sjemenki, a usne transformira u samo 15 minuta. KNC Beauty s druge strane ima prvu masku za usne s kolagenom, a ružino ulje, ekstrakt višnje i vitamin E usne čine lijepima iznutra i izvana. Osim toga, ove maskice odličan su primer za nanošenje ruža. 

Korejski Etude House osmislio je gelaste ‘flastere’ za usne koji uklanjaju mrtve stanice kože, čine usne elastičnima i hidratiziranima. Osim usana, njeguju i područje kože oko njih, s obzirom da dimenzijom prelaze sami okvir usana. Laneige također ima malog čudotvorca i njega možete nositi na usnama preko noći.

Nanosi se malim aplikatorom, a preko noći na usnama djeluje vitaminom C i antioksidansima iz ekstrakata bobičastog voća te hijaluronskom kiselinom. Želite li ove zime zaštititi usne od isušivanja, svakako nabavite nekoliko primjeraka ovih maskica!

Komentari