O.P.I kolekcija inspirirana Audrey Hepburn

opi

Ako se pita beauty brendove, blagdani su već u punom jeku. Svoje holiday kolekcije predstavili su nam, između ostalih, Dior i M.A.C, a kako bi božićni i novogodišnji blagdani u potpunosti prošli u glamuroznom tonu, poznati proizvođač lakova za nokte O.P.I osmislio je posebnu kolekciju koja će zaokružiti svako beauty izdanje.

Ovog puta inspiracija je kultni holivudski film Doručak kod Tiffanyja, ali i njegova heroina Holly Golightly, koju u ovom filmskom klasiku glumi Audrey Hepburn. Blagdanska kolekcija Breakfast at Tiffany’s utjelovljuje eleganciju i živahnost po kojoj je Audrey u ovom filmu najbolje poznata, a pamti se i njena izjava s kojom bi se O.P.I svakako složio: “I believe in manicures.”

opi5

“Audrey nije samo utjelovila klasičnu ljepotu. Ona ju je prigrlila, razumjela i izjednačila s modom”, rekla je Suzi Weiss-Fischmann, utemeljiteljica i ambasadorica OPI branda i nastavila: “U svakom od nas živi mala Audrey koja kroz vrtlog blagdanskog vremena pronalazi put za pokazivanje svoje ženstvenosti.”

Bezvremenska crvena i burgundy boja dijele pozornicu sa sofisticiranim i šik blistavim nijansama. Kolekcija od 11 tonova budi nikad zaboravljene modne uspješnice uključujući Hollyin ogrtač, malu crnu haljinu i elegantnu bisernu ogrlicu. Nijanse iz Breakfast at Tiffany’s kolekcije su dostupne i u GelColor varijanti koja pruža manikuru kao iz salona i traje do dva tjedna. 

Foto: O.P.I

0