M.A.C kolekcija u znaku Orašara

M.A.C Nutcracker kolekcija

Da je blagdanska groznica svakim danom sve bliže, između ostalih pokazuju i prve božićne kolekcije poznatih beauty brendova. Mnogima od njih ipak će biti teško nadmašiti ‘holiday’ priču koja nam stiže iz M.A.C-a, a inspirirana je legendarnim blagdanskim likom – Orašarom.

‘Nutcracker Sweet’ kolekcija poziva nas da uskočimo u šašavu zemlju lutaka, čije vrijeme uskoro dolazi, i izgubimo se u ekscentričnom kraljevstvu predimenzioniranih slatkiša i Orašara rumenih obraza.

M.A.C Nutcracker kolekcija 2

 Iako blagdanske kolekcije sa sobom najčešće nose tonove crvene boje, M.A.C će ove blagdane dočekati s nijansama ružičaste, boje šljive, brončane i zlatne, i to na svim proizvodima koje možete zamisliti; od pudera i rumenila, preko sjenila, olovaka za oči, pigmenata i maskara, pa sve do raznih vrsta ruževa i sjajila za usne, kozmetičkih torbica i kistova.

M.A.C Nutcracker kolekcija 3

Ako vas ne osvoje sami proizvodi, dopustite da to učine njihova šarmantna pakiranja, koja doista izgledaju kao da su dio najljepših blagdanskih bajki, a mnoge od ovih M.A.C mazalica pronaći ćete i kao dio preslatkih make up setova. Velika blagdanska kolekcija u studenom stiže u MAC prodajna mjesta u Zagrebu (Ilica 7) i Splitu (Ilićev prolaz 1). Komade iz kolekcije donosimo u nastavku u galeriji:

Foto: M.A.C

Komentari