Čarobni Dior make up

Dior Splendor blagdanska kolekcija

Iz sezone u sezonu, Dior na beauty scenu donosi najljepše make up kolekcije, a posebno iznenađenje tradicionalno rezervira za blagdane, kada u prodaju stiže Dior Holiday kolekcija. Poznati modni i beauty brend nije ju propustio ni ove zime, a Ondria Hardin, Diorova dugogodišnja muza, pojavljuje se u ulozi zaštitnog lica čarobne blagdanske ponude make upa.

Dior Splendor blagdanska kolekcija 3

Diorific Vernis

Svečana kolekcija ‘Splendor’ nastala je pod kreativnom palicom Petera Philipsa i slavi glamuroznu ljepotu u blagdanskoj atmosferi. Usne su obavijene bogatim baršunastim tonovima, oči su dramatične zahvaljujući intenzivnim smokey sjenilima, a nokti blistaju u shimmerastim nijansama. Cijela kolekcija pojavljuje se kao ‘hommage’ Diorovom haute coutureu i nadahnuta je sjajem raskošnih tkanina i legendarnim rukotvorstvom Diorovih umjetnika.

Dior Splendor blagdanska kolekcija 2

Diorific Matte Fluid

Novost je smjeli Diorific Matte Fluid, baršunasti duo za obraze i usne, koji dolazi u limitiranom izdanju, a u kolekciji su svoje mjesto našle i 5 Couleurs palete sjenila, Diorshow Fusion Mono zrcalno sjenilo, Diorific Splendor iluminirajući puder, Diorblush Splendor vibrantno rumenilo, Diorific Mat ruževi za usne te Diorific Vernis lakovi za nokte, zastupljeni u pet boja. Na prodajna mjesta u Hrvatskoj Dior Splendor blagdanska kolekcija stiže 10. studenog.

Dior Splendor blagdanska kolekcija 4

5 Couleurs Splendor

Dior Splendor blagdanska kolekcija 5

Diorshow Fusion Mono

Dior Splendor blagdanska kolekcija 6

Diorific Rouge

Dior Splendor blagdanska kolekcija 7

Diorblush Splendor

dior7

Diorific Matte Fluid

Diorific Matte Fluid

Diorific Matte Fluid

Diorific Splendor Illuminating Pressed Powder

Diorific Splendor Illuminating Pressed Powder

Dior Splendor blagdanska kolekcija 9

Diorific Vernis

Dior Splendor blagdanska kolekcija 10

Diorific Vernis

Foto: Dior

Komentari