5 novih krema za lice kojima dajemo šansu ove jeseni

5 novih krema za lice kojima
dajemo šansu ove jeseni

Jesen nam je stigla, zima se bliži i vrijeme je za radikalan zaokret kada je riječ o kozmetici koju koristimo. Naša će se koža uskoro boriti s hladnoćom, vjetrom, suhim i pregrijanim prostorijama i baš zato joj treba osigurati dostatnu njegu, punu hranjivih proizvoda koji će ju držati u ravnoteži u svako doba dana i noći.

Nove kreme za lice

U tom kontekstu, važnu ulogu ima krema za lice kojom ćemo svakodnevno njegovati kožu u narednim mjesecima. Za vas smo pronašli pet novih krema koje su se ove jeseni pojavile na tržištu, a i mi im planiramo dati šansu. Među novim kremama za lice, primjetan je trend anti-poluttion kozmetike, koja po prvi put odgovara na štetne utjecaje okoliša na našu kožu. Osim toga, popularne su i kreme koje se bore s prvim ili pak značajnim znakovima starenja, te nose predznak anti-age. Koje su, provjerite u nastavku.

ANTI-POLUTTION KREMA ZA LICE

Afrodita Hydra Patch krema za normalnu do mješovitu kožu

Afrodita Hydra Patch krema za normalnu do mješovitu kožu

Onečišćenje zraka može oštetiti kožu jednako kao sunčeve zrake. Najviše pogađa isušenu kožu kojoj nedostaje vlage jer je njezina barijera ranjiva i oštećena. Nova linija HYDRA PATCH Kozmetike Afrodita ekskluzivno rješava problem dehidracije kože s aktivnim djelovanjem u borbi protiv onečišćivača. Ova inovacija nadahnuta je jedinstvenom tehnologijom PatcH2O, koja djeluje kao zaštitni i istodobno njegujući H2O flaster. Krema za normalnu do mješovitu kožu djeluje u borbi protiv štetnih onečišćivača i znakova starenja. Štiti stanice od oštećenja, čuva njihovu vitalnost i jača zaštitnu funkciju kože. Znanstvena studija dokazuje da je koža nakon upotrebe navlaženija, mekša i vidljivo elastičnija.

KREMA ZA PRVE ZNAKOVE STARENJA

Melvita hidratantna krema za svježu put

Melvita hidratantna krema za svježu put

S prvim borama u koštac se hvata nova krema koja nam stiže iz Melvite. Hidratantna krema za svježu put u svom srcu ima plod divlje ruže, iznimno bogat vitaminom C koji ima snažno antioksidativno djelovanje. Ova ružičasta mirisna krema pomaže izbrisati znakove umora i zaglađuje kožu. Poput ruže, put je blistavija i vraćen joj je volumen. Krema je nekomedogena.

REGENERATIVNA KREMA ZA ZAHTJEVNU, ZRELU KOŽU

Dr. Hauschka Regenerating Day Cream

Dr. Hauschka Regenerating Day Cream

Dr. Hauschka regenerativna linija snažna je zaštita za zahtjevnu i zrelu kožu lica i tijela oštećenu zbog nemilosrdnih atmosferskih utjecaja. Linija sadrži samo birane 100% prirodne sastojke iz biodinamičkog i ekološkog uzgoja koji djelotvorno revitaliziraju umornu kožu i vraćaju joj mladolikost i svježinu. Dnevna krema iz linije idealna je za vrlo dehidriranu kožu lica s izraženim borama. Daje osjećaj obnovljene, glatke i mladolike kože. Kompozicija s kalanhoom, crvenom djetelinom, poljskom preslicom, plodovima acerole, ružinim cvjetovima, uljem avokada, uljem sjemenki maline i shea maslacem štiti, stabilizira i učvršćuje kožu.

KREMA ZA 48-SATNU HIDRATACIJU

Nuxe 48-satna bogata hidratantna krema

Nuxe 48-satna bogata hidratantna krema

Nuxe je ove sezone predstavio najnovije ruho svoje kultne Crème Fraîche® de Beauté kolekcije, s novim i još savršenijim formulama koje dehidriranoj i osjetljivoj koži pružaju intenzivno 48-satno hidratantno djelovanje uz 4 x jači učinak protiv onečišćenja iz okoline. Jedna od zvijezda iz kolekcije je Nuxe 48-satna bogata hidratantna krema, namijenjena svim dobnim skupinama sa suhom te vrlo suhom i osjetljivom dehidriranom kožom. Sadrži biljna mlijeka i ekstrakt alge, pruža koži 48-satnu hidrataciju, umiruje ju i štiti od čestica onečišćenja iz okoline.

ULTIMATIVNA ANTI-AGE KREMA

L'Occitane božanstvena krema

L’Occitane božanstvena krema

Jedna od najpopularnijih L’Occitane linija, definitivno je Immortelle Divine. Ove iznimne anti-age formule, L’Occitane od sada donosi s još višom koncentracijom pomlađujućeg eteričnog ulja immortelle/smilja, poznatog po svojem učinkovitom pomlađujućem djelovanju. Svjetski prodajni hit i višestruko nagrađivana L’Occitane božanstvena krema također sadrži još višu koncentraciju eteričnog ulja immortelle/smilja koje pomaže zaštititi kožu od štetnih vanjskih čimbenika. Raskošna formula bogata je hranjivim sastojcima i istovremeno čudesno lagana. Božanstvena krema proljepšat će vašu put, zagladiti i učvrstiti kožu i obasjati je mladošću.

 

Foto: Instagram, Afrodita, Nuxe, Melvita, L’Occitane, Dr. Hauschka

Učitati još
Zatvori