NIVEA uljni losioni za glatku i blistavu kožu

NIVEA uljni losioni za glatku
i blistavu kožu

NIVEA uljni losioni

Svi volimo ljeto, ali topliji dani donose posljedice za našu kožu koja u ovo doba godine ima drugačije potrebe. Dubinska hidratacija osobito je važna tijekom ljetnih mjeseci kada se više znojimo pa tako i češće tuširamo. Kožu treba održavati zdravom iznutra, jednako kao i izvana, a s obzirom na to da se uvijek negdje žurimo, mali, ali važni ritual kao što je njega kože i nanošenje losiona za tijelo nakon tuširanja često zna oduzeti previše vremena zbog dugotrajnog upijanja.

Sigurno ste puno puta pomislili kako bi bilo jednostavnije preskočiti taj korak koji slijedi poslije tuširanja, ali losion za tijelo preparat je koji ne smijemo zanemariti. Mnogi griješe i upravo to rade, no, losioni hrane našu kožu dragocjenim uljima i hranjivim sastojcima čija je svrha štititi vanjski sloj kože od isušivanja, pigmentskih mrlja, bora i pucanja.

NIVEA uljni losioni

NBD_17619_Senses_Mix Plate_Flip_Mood_No_BG_BTL_Print (300 dpi)

Prirodna ulja i maslaci za kožu poznati su kao dobar izbor. No, njihovo nanošenje i upijanje masnih tragova zna potrajati, a to postaje problem kada smo u žurbi. Srećom, tome je došao kraj. Sada je dovoljno samo pet minuta da vi i vaša koža budete sretni. NIVEA uljni losioni pružaju dubinsku hidrataciju i pouzdanu njegu, brzo upijanje bez osjećaja ljepljivosti te čini kožu glatkom i blistavom. Možete izabrati između čak četiri neodoljiva mirisa u kombinaciji s dragocjenim uljima – NIVEA Cherry Blossom&Jojoba Oil, NIVEA Rose&Argan Oil, NIVEA Cocoa&Macadamia Oil i NIVEA Vanilla&Almond Oil. Mirisi novih NIVEA uljnih losiona razbudit će sva vaša osjetila, a ulja dubinski hidratizirati kožu i učiniti ju baršunasto mekom.

NBD_17631_Senses_Application_Lotion_Leg_Close_Up_BTL_Print (300 dpi)

Ostavite stresne trenutke iza sebe i spojite ugodno s korisnim. Unatoč užurbanom danu uživajte u 5 minuta luksuza namijenjenog vašoj koži. Zdrava i njegovana koža bit će vam zahvalna.

Učitati još
Zatvori