Glass skin: Trik s kultnom Nivea kremom za blistavu kožu lica
Glass skin: Trik s kultnom Nivea kremom za blistavu kožu lica

Glass skin: Trik s kultnom Nivea
kremom za blistavu kožu lica

Nivea krema staple je u skincare rutini svakog doma. Bilo da je koristite redovno, ili je ona vaš spas kada je u pitanju suha koža lica ili ruku, Nivea je no fuss krema na koju uvijek možemo računati. Na TikToku smo naišli na novi trend gdje je ova krema glavna zvijezda i odmah odlučili otkriti o čemu se radi.

Glass Skin

Poznato je da je vitamin E izuzetno djelotvoran kada je njega kože u pitanju. TikTokerica Jocelyn (@jocy.cs) dosjetila se na novog načina kako iskoristiti kultnu Nivea plavu kremu za postizanje efekta staklene kože. Pojam #glassskin predstavlja ultra-sjajan, čist izgled kože. Njega je popularizirala omiljena it djevojka, Hailey Bieber s viralnim kozmetičkim brendom, Rhode.

Iako odličan marketinški trik, čini se da iza ovog trenda stoji i nešto više. Na Instagramu, ispod ovog hashtaga postoji više od milijun objava, što znači da je ovaj beauty trend apsolutno zaludio svijet. Postići lijep izgled kože i osjećati se svježe i čisto je win-win situacija, ako se nas pita.

Nivea + Vitamin E is all you need

Za besprijekornu kožu potrebno je samo dva proizvoda – tako glasi poruka na TikToku. Oni koji su isprobali – kažu da je efekt zaglađene, sjajne kože onaj nalik botoksu. Postupak je jednostavan – u klasičnu Nivea kremu dodajte kapsulu vitamina E koju ste probušili. Dobro promiješajte i zatim kremu nanesite na lice (vrat, dekolte).

Odmah nakon nanošenja, koža izgleda blistavo i hidrirano. Mnogi korisnici koji imaju masniju kožu zabrinuli su se da će im se zbog ove kombinacije pojaviti prištići, ali – recenzija je puno i to većinom pozitivnih. Po svemu sudeći, ova kombinacija je učinkovita i to za sve tipove kože. Bitno je ipak da, kao i u svemu, ne pretjerujemo. Preporučuje se da ovaj skincare combo koristimo nekoliko puta tjedno, a ako smo izloženi suhoj klimi, može i češće. Budući da je Nivea krema dosta teška, preporučujemo da ovaj hack koristite u noćnoj rutini – za buđenje s blistavom kožom.

 

@byalexisb

I live for that glass skin look. Have you guys tried this? @NIVEA UK Original creator @𝒋𝒐𝒄𝒆𝒍𝒚𝒏 ♈︎ #nivea #skincarehack #skincarehacks #vitamine #skincaretips #skincare101 #glassskincare #glassskin

♬ original sound - Alexis B

*Sadržaj je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Nivea, Instagram (@evarankiin, @marr_sus)

Učitati još
Zatvori