Upoznajte novu NIVEA SUN inovaciju

Upoznajte novu NIVEA SUN
inovaciju

Daniel Bilić, Mateja Švađumović (brend menadžerica tvrtke Beiersdorf)

Daniel Bilić, Mateja Švađumović (brend menadžerica tvrtke Beiersdorf)

Jučer je u ugodnoj atmosferi Swanky Mint hostela uz moderatora Daniela Bilića, mini modne revije ELFS-a i plesne ritmove DJ Chilla predstavljena NIVEA SUN inovacija koja istovremeno koži pruža zaštitu od sunca i štiti odjeću od mrlja – za bezbrižno ljeto i omiljene modne kombinacije!

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ELFS, Daniel Bilić, Mateja Švađumović (brend menadžerica tvrtke Beiersdorf)

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ELFS, Daniel Bilić, Mateja Švađumović (brend menadžerica tvrtke Beiersdorf)

Nova formula pouzdanih NIVEA SUN proizvoda učinkovito štiti kožu od sunčeva zračenja i pomaže u lakšem uklanjanju mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima. Zaštitu koži pružaju uravnoteženi sustav UVA i UVB filtera te zaštitni faktor, a za zaštitu odjeće zadužen je patentirani kompleks koji sadrži dva agensa s različitim funkcijama. Kompleksirajući agens privlači i na sebe veže ione metala iz vode u kojoj se pere odjeća, a drugi agens veže na sebe UV filtre te tako onemogućava njihovo taloženje na odjeći i pomaže u njihovom ispiranju. Ovaj kompleks aktivira se prilikom pranja i djeluje isključivo na odjeću.

NSU_16624_Clementine_P_M_Range_at_beach_BTL_Print (300 dpi)

“NIVEA SUN je već godinama svjetski broj 1 u zaštiti od sunca* zahvaljujući inovacijama i brizi za potrošače. Prvi smo na tržište lansirali losion za sunčanje sa zaštitnim faktorom, imali smo prvi sprej za sunčanje s pumpicom, a pravi hit bio je sprej u boji za djecu. Korak dalje napravili smo s prvim losionom za sunčanje s trenutačnom zaštitom, a posljednja inovacija koja omogućava lakše uklanjanje mrlja na odjeći uzrokovanih UV filterima razvijena je u suradnji s Institutom Hohenstein, akreditiranim laboratorijem za testiranje i certificiranje tekstila. U njihovom laboratoriju simulirali smo različite uvjete iz stvarnog života prilikom korištenja proizvoda za sunčanje. To nam je omogućilo da testiramo formulu, usporedimo rezultate i optimiziramo kompleks koji se odnosi na uklanjanje mrlja. Rezultati testiranja pokazali su da je formula koju smo razvili odgovarajuća za rješavanje ovog problema. Stoga smo ponosni na novi patent, za kojeg pouzdano možemo reći da štiti odjeću od mrlja te ne utječe na zaštitu kože od sunca.”, rekla je dr. Lara Terstegen iz Odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

NSU_16623_Clementine_P_M_Spray_at_beach_BTL_Print (300 dpi)

NSU_16622_Clementine_P_M_Lotion_at_beach_BTL_Print (300 dpi)

Foto: Siniša Sunara, NIVEA

Preporuka

Zatvori