Parfem koji miriše po omiljenoj NIVEA kremi sada i kod nas

Parfem koji miriše po omiljenoj
NIVEA kremi sada i kod nas

2015. godine, NIVEA je na scenu donijela pravu malu senzaciju u obliku parfema, čije su mirisne note mnoge odvele ravno u djetinjstvo. Radi se, naravno, o mirisu originalne NIVEA kreme za njegu, koja je do danas obilježila živote mnogih, a od tog se trenutka mogla pronaći i kao Eau de Toilette, u okrugloj bijeloj ambalaži s asocijacijom upravo na oblik originalne kreme.

Na žalost, NIVEA Eau de Toilette lansiran je samo na inozemnim tržištima i do njega nismo imali priliku doći, osim na putovanjima. No, poznati kozmetički brend odlučio nas je razveseliti ove zime i ovu inovaciju napokon dovesti i ovdje. Na NIVEA stranici pod novitetima kao što su Labellino, a sada već i poklon paketi za blagdane, pronaći se može i toaletna voda koja nosi prepoznatljiv, obožavan i neodoljiv originalni miris bijele kreme.

NIVEA parfem

Očaravajuće drvene i mošusne note pružaju osjećaj njege i zaštite, baš poput čuvene NIVEA kreme, a dragocjeni miris ruže i dodatne cvjetne, proljetne note čine ovaj miris sofisticiranim. Razigrane citrusne note i lavanda pružaju mirisu karakterističnu svježinu koja podsjeća na čuvenu NIVEA kremu i zaokružuju ovu mirisnu poslasticu koju ćete moći pronaći u dm i BIPA prodavaonicama, a još detalja o njemu saznajte na stranici brenda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori