Što kada biste kožu mogli pomladiti iznutra?

Što kada biste kožu mogli
pomladiti iznutra?

Mikeda4

U posljednjih godinu dana počelo se više no ikad pričati o kolagenu i istovremeno je prepoznata njegova neminovna važnost za našu kožu. Zahvaljujući podizanju svijesti, danas znamo da je kolagen zaslužan za elastičnost kože, za usporavanje nastanka bora na licu, kao i za održavanje našeg izgleda svježim i mladenačkim.

Na tržištu ćete danas pronaći brojne kreme i preparate koji u sebi sadrže kolagen, no isto tako ćete doznati ono neizbježno: vaša koža nakon 30. godine gubi svoj prirodni kolagen, i to na alarmantnoj razini od 1.5% godišnje. Proces je to starenja kože u kojem se kolagenska vlakna počinju fragmentirati, a kvaliteta kolagenske mreže, zaslužne za izgled čvrste i glatke kože, počinje se smanjivati. Uz kolagen, s godinama gubimo i količinu hijaluronske kiseline, a naša koža vlagu i elastičnost. Zato našoj beauty rutini treba mnogo više od jedne kreme. Kolagen joj je potrebno nadomjestiti ne samo izvana, već i pravilnom njegom organizma iznutra.

Mikeda kolagenski napitak 4

To podrazumijeva dobru prehranu, s namirnicama koje čuvaju kolagen od propadanja i potiču njegovu proizvodnju, ali i dodatke kojima ćete brzo i efikasno nadomjestiti količinu kolagena u koži. Umjesto tableta ili kapsula, mnogo je bolja ideja razmisliti o proizvodu u tekućem obliku, jer on osigurava bržu i potpuniju apsorpciju te snažniji učinak.

Mikeda® Active Collagen 5000

Upravo takvim učinkom pohvaliti se može bočica Mikeda® Active Collagena 5000, koja predstavlja inovaciju u području takozvane nutrikozmetike. A nutrikozmetika zapravo podrazumijeva dodatke prehrani koji djeluju iznutra, podupirući strukturu kože.

Mikeda kolagenski napitak 2

Kada usporedimo s već spomenutim tabletama i kapsulama, količina kolagena u svakoj bočici Mikeda® Active Collagena 5000 je i do 30 puta veća nego u tableti ili kapsuli.

Kako ova bočica djeluje?

Nakon oralnog unosa tekućeg napitka, više od 90% bioaktivnih peptida kolagena apsorbira se iz probavnog sustava, što rezultira značajnim porastom koncentracije peptida kolagena u krvi unutar 1 sata i njihovom akumulacijom u koži gdje se zadržavaju i do 2 tjedna. Peptidi kolagena stimuliraju stvaranje novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Na ovaj način postižu se trajniji rezultati te se odgađaju znakovi starenja iznutra prema van.

Iva Jerkovic

Beneficije ovog inovativnog napitka već su isprobale brojne Hrvatice, a jedna od njih je voditeljica Iva Jerković, koja Mikeda® aktivni kolagen pije svakog jutra. Idealna je to rutina za sve zaposlene žene s užurbanim svakodnevnim ritmom, koje ne pronalaze vremena za skupe i dugotrajne tretmane za ljepotu kože, kose i noktiju. Redovitom upotrebom ovog kolagenskog napitka koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene, smanjena je vidljivost bora, povećana je hidratacija kože te je poboljšana kvaliteta i struktura kože, što potvrđuju i rezultati istraživanja.

mikeda7

U čemu je zapravo tajna Mikeda® Active Collagena 5000? Definitivno u njegovim sastojcima. Mikeda® anti-age napitak sadrži sedam ključnih aktivnih sastojaka za vidljivo poboljšanje strukture kože. To uključuje vodeći francuski hidrolizirani kolagen Peptan® koji potvrđeno povećava hidrataciju kože te gustoću i kvalitetu kolagena u koži. Zatim je tu Beauty Shield Complex s hijaluronskom kiselinom koja ima jedinstvenu sposobnost vezanja i zadržavanja vlage te vitaminom B3 za stvaranje lipidne barijere koja štiti kožu od vanjskih faktora. A tu su i drugi vitamini: vitamin C neophodan za stvaranje kolagena, vitamin E kao vitamin mladosti i važan antioksidans te vitamin B2 koji je važan za zdravu kožu. Cink u sastavu naposljetku čuva zdravlje kose, kože i noktiju.

Mikeda kolagenski napitak 3

Želite li spremno prkositi vremenu i procesu starenja, popijte svoju dnevnu dozu Mikeda® aktivnog kolagena za mlađu i ljepšu kožu te blistavu kosu i zdrave nokte. Inovativni napitak pronađite u ljekarnama i putem webshopa www.mikeda.hr.

Preporuka

Zatvori