Znaš li da bi 85% žena prešlo na ovaj puder?
Znaš li da bi 85% žena prešlo na ovaj puder?

Znaš li da bi 85% žena
prešlo na ovaj puder?

Iako nošenje šminke nije obavezno, većina žena se osjeća sređenije i spremnije za dan onaj tren kada na lice nanesu svoj svojevrstan dekorativni štit. No nošenje makeupa većinom vam daje i dodatan zadatak – jer rijetko koji artikli daju cjelodnevnu izdržljivost, posebice ako je vaš radni dan vrlo dinamičan i u pokretu.

Obnavljanje kroz dan

I baš svaki artikl makeupa, poput maskare ili rumenila, moguće je pronaći u zadovoljavajućoj formuli koja će trajati skoro cijeli radni dan, no s puderom većinom postoji problem. Ili je fantastično dugotrajan, ali zato i vrlo pokrivan ili osjetan na licu, ili je pak poput najugodnijeg seruma, no onda nema zadovoljavajuću pokrivnost. Ponekad je i njegova pokrivnost fantastična jednako koliko i tekstura, no zato je suviše sjajan i brzo ga probije sebum.

Ipak, novo istraživanje pokazalo je kako je moguće pronaći izdržljivost, mat finiš, osjećaj ugode i visoku pokrivnost u jednome. Uz to, bili smo iznimno iznenađeni kada smo otkrili kako bi se na ovaj puder prebacilo čak 85% žena koje su ga probale!*

Magična formula novog Maybelline pudera

Taman kada smo pomislili kako tražimo nemoguće, poznati američki brend Maybelline još jednom je dokazao kako inovativnost nema granica. Službeno su predstavili novi puder unutar popularne Super Stay linije, a riječ je o Super Stay Active Wear puderu.

Ovaj puder razbija predrasude o otpornim visoko pokrivnim puderima, što dokazuje činjenica da bi čak 85% žena koje su ga probale zamijenile svoj trenutni puder za njega.* Prije svega jer ima formulu koja garantira do 30 sati nošenja*, uz znoj i vodu, bez razmazivanja. Njegov finiš je mat, a formula perfektna za žene u pokretu jer ne zahtijeva popravljanje tijekom radnoga dana.

Ono što oduševljava uz sve činjenice je osjećaj koji ostavlja na koži; Super Stay Active Wear je izrazito lagan na koži, poput fluida koji lijepo sjeda na kožu i savršeno prekriva sve nepravilnosti bez osjećaja zagušivanja pora.

Puder za ženu u pokretu

Njegova prednost je ne samo što će vam potencijalno uštedjeti korektor jer je iznimno pokrivan, već je i vrlo prilagodljiv; dolazi u 6 nijansi među kojima ćete lako pronaći idealnu za sebe.

Ovo je puder koji će se suprotstaviti svim potencijalnim neprijateljima tvog makeup looka i dopustiti ti da odahneš i imaš brigu manje u životu – makeup look će biti baš onakvim kakvim si ga kreirala ujutro!

Maybelline Super Stay Active Wear potražite u drogerijama diljem Hrvatske.

Foto: Maybelline, Instagram

*Super pokrivenost DO 30 SATI; Potrošački test, 163 žena.

*85% žena prešlo bi na Super Stay; Potrošački test, 101 žena.

Učitati još
Zatvori