Blagdanski setovi prirodne kozmetike koje bi svatko volio dobiti na dar
Blagdanski setovi prirodne kozmetike koje bi svatko volio dobiti na dar

Blagdanski setovi prirodne kozmetike koje
bi svatko volio dobiti na dar

Melvita, francuski brend organske i prirodne kozmetike, osmislio je eko koncept posebne brige o sebi, svojim bližnjima i prirodi. Ova profinjena kozmetika podsjeća na vrijednost poklanjanja kvalitetnih proizvoda za njegu lica, tijela i kose. U njih je utkano ono najbolje i najučinkovitije iz prirode, dragocjeni eliksiri koji ne sadrže štetne sastojke štetne za zdravlje i blagi su prema prirodi. Poruka je jasna: važno je biti nježan, pažljiv i odgovoran čak i kroz svakodnevne rituale njege. Misliti zeleno nije samo trendovska stvar, iako je moderno. Misliti zeleno je kultura pažnje i osviještenosti.

Melvita kozmetika
Melvita kozmetika

Razlog zbog kojeg ljudi vole poklanjati pomno birane darove jest taj što vjeruju da će time usrećiti drugu osobu i dodatno se povezati s njom – i to ne samo romantično! To može biti još čvršće prijateljstvo, mentorstvo i profesionalni odnos pun uvažavanja. Ljepota je u dijeljenju radosti i pažnje koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ponekad je važno i sebe nagraditi, kako bismo se podsjetili na osobne uspjehe, trud i zalaganje kojima se iz dana u dan, tijekom cijele godine trudimo biti bolje i produktivnije osobe.

Melvita kozmetika

Black Friday donosi zelene pogodnosti

Sada je pravo vrijeme za posvetiti se biranju predivnih poklona u koje je utkana Melvitina filozofija. Povodom Black Fridaya, uz odabir omiljenih proizvoda zelene kozmetike u vrijednosti od 200 kn/26,54 €, ostvarujete popust od 20 % na sve iz Melvita web trgovine.

Blagdanskom ugođaju posebno će doprinijeti božićni setovi u raskošnom duhu

Black Friday Beauty Box, Poklon-set hidratantna ruža, Poklon-set Iznimni zlatni ritual za tijelo ili Set prirodne kozmetike, samo su neki od poklona koji u sebi nose mirisni šarm prirode.

Melvita kozmetika
Melvita kozmetika
Melvita kozmetika
Melvita kozmetika
Melvita kozmetika

U raskošnim poklon kutijama Melvita je za svakoga kreirala set koji izmamljuje osmijeh. Bilo da među svojim prijateljicama imate ljubiteljice suhih ulja ili one koje obožavaju nježnost cvjetnih vodica na licu, u blagdanskim setovima, za svaku je ubačena mala čarolija koju će obožavati. Razmišljate li o darivanju kolegica s posla simboličnim poklonima za njegu lica i tijela, potražite set prirodne kozmetike koji će ih razveseliti. Ili od njihovih omiljenih beauty čarobnjaka, kreirajte personalizirani set kojim ćete poručiti da pamtite detalje i da ih jedva čekate razmaziti.

Pratite Melvitu na njihovoj službenoj web stranici te na društvenim mrežama, Facebook i Instagram.

Melvita kozmetika
Učitati još
Zatvori