Le Mini Macaron ima najslađu “sheet” masku za nokte

Le Mini Macaron ima najslađu
“sheet” masku za nokte

U posljednjih nekoliko godina, sheet maske su se istaknule kao jedan od najpopularnijih beauty trendova. Od hidratacije do dubinskog čišćenja problematične kože, sheet maske postale su odgovor na zahtjev baš svakog tipa kože. Le Mini Macaron, francuski brend koji smo na beauty sceni zapazili zahvaljujući najslađem setu za kućnu gel manikuru, sada je kreirao odličnu sheet masku koja jednaku dozu njege donosi vašim noktima.

LE MINI MACARON MASKA ZA NOKTE

U preslatkom sladoledom pakiranju krije se nova Le Mini Macaron maska za nokte koja donosi onu uvijek poželjnu dodatnu dozu njege. Bilo da redovito nosite gel manikuru ili su vaši nokti prirodno slabiji i skloni pucanju, ova maska bit će savršeni dodatak vašoj tjednoj beauty rutini.

Sheet maske za nokte brenda Le Mini Macaron donosi savršeni spoj njegujućih ekstrakta lavande i ruže te glicerina koji će instantno nahraniti vaše nokte. Osim što će nahraniti vaše nokte, Le Mini Macaron maska istovremeno će imati hidratizirajuće djelovanje na kožu oko vaših noktiju. Rezultat koji donosi novi i inovativni Le Mini Macaron proizvod su nokti koji izgledaju odlično i bez manikure te njegovana kožica oko njih.

Le Mini Macaron masku za nokte koja će vaš nokte učiniti još ljepšim i snažnijim možete pronaći ovdje.

Le Mini Macaron maska za nokte

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron maska za nokte

Le Mini Macaron

Foto: Instagram, Le Mini Macaron

Učitati još
Zatvori