Lakovi za nokte u raskošnoj boji crnog vina

Lakovi za nokte u raskošnoj
boji crnog vina

Objavu dijeli OPI (@opi_products)

Zima i blagdanska sezona koja nam se približava u svijetu make up proizvoda ne bi bile iste bez omiljenih crvenih klasika. Uz crveni ruž za usne, crveni lak za nokte je favorit u gotovo svakoj zimskoj make up kolekciji. I dok ćemo za jarkom crvenom nijansom posegnuti u svakoj sezoni, tamne nijanse crvene boje su rezervirane za hladnu nijansu. Između jarke crvene i crne kao njezine jednako svestrane mračne alternative, smjestila se raskošna boja crnog vina.

LAKOVI ZA NOKTE U OMILJENOJ ZIMSKOJ NIJANSI

Boja crnog vina oduvijek se ističe kao favorit zimske sezone koji u naše ormare i make up kolekcije unosi raskošnu eleganciju. Decentnija od jarke crvene boje i efektnija od modernog klasika u crnoj boji, boja crnog vina ističe se i svojoj svestranošću. Osim što pristaje baš svima, raskošna nijansa savršeno će zaokružiti svaki outfit i make up look. U potrazi za savršenom svakodnevnom nijansom sezone, ali i nijansom koja će jednako dobro pristajati večernjem look i nositi dio one raskoši blagdanske sezone, boja crnog vina je odabir s kojim ne možete pogriješiti.

U nastavku smo izdvojili devet odličnih lakova za nokte u boji crnog vina uz pomoć kojih ćete u nekoliko poteza stvoriti savršenu manikuru za novu sezonu.

Smith & Cult

Smith & Cult

Max Factor

Max Factor

NARS

NARS

O.P.I

O.P.I

Marc Jacobs

Marc Jacobs

Deborah Lippmann

Deborah Lippmann

Essie

Essie

Dior

Dior

Foto: Instagram, Chanel, Cult Beauty, Dior, Essie, Deborah Lippmann, Max Factor, NARS, Net-a-porter,  O.P.I

Učitati još
Zatvori