Njega kose u vlastitom domu, jednako je bitna kao i ona u omiljenom salonu
Njega kose u vlastitom domu, jednako je bitna kao i ona u omiljenom salonu

Njega kose u vlastitom domu, jednako je
bitna kao i ona u omiljenom salonu

Ukoliko nas boli zub, otići ćemo zubaru. Ako imamo problem ukazuje na kožni problem, posjetit ćemo dermatologa. Ali što je s našim vlasištem i kosom? Sve više klijenata žali se na opadanje kose i probleme s vlasištem, a osim stručne pomoći unutar zdravstvenih ustanova, problem često zna biti u kvaliteti proizvoda koje svakodnevno koristimo.

Odlazak u omiljeni salon i korištenje vrhunskih proizvoda samo pri odlascima na zakazani termin, ponekad nisu dovoljni. Zašto? Upravo zato jer bi i kućna njega našeg vlasišta trebala izgledati baš kao i ona koju nam preporuče stručnjaci unutar salona.

Kalmar Hair & Skin Boutique

Danas postoje razni proizvodi, čijim kontinuiranim korištenjem u određenom periodu, može vratiti uravnoteženost vlasišta i pridonijeti zdravom rastu kose. Bez obzira radilo se o ženskom ili muškom vlasištu, njega je jednako bitna, a nitko se ne voli dovesti u situaciju da kosa krene opadati. Možemo reći da je to svakome – noćna mora.

Kalmar Hair & Skin Boutique nudi 83 tretmana

Stručnjaci iz omiljenog Kalmar Hair & Skin Boutiquea, poznati po svom holističkom pristupu, nude čak 83 različita tretmana kada su u pitanju vlasište i kosa, a svaki od tih tretmana, pomno je biran i specijaliziran. Ono što je ključno ukoliko se krene u takav proces je upravo održavanje te iste kvalitete odnošenja prema kosi i u vlastitom domu.

Unutar svoja četiri zida, moguće je stvoriti svoju spa oazu i uz pomoć kontinuiranog i dosljednog odnošenja prema kosi, uz vrhunske proizvode i savjete, doći do željenog rezultata.

Kalmar Hair And Skin Boutique
Kalmar Hair And Skin Boutique
Kalmar Hair And Skin Boutique

Najbolje Kérastase linije

Linija brenda Kérastase pod nazivom Specifique Divalent, jedinstvena je i pruža dvostruku učinkovitost. Namijenjena je masnom vlasištu i osjetljivoj dužini kose, a nakon korištenja pruža trenutačno više volumena, više hidratacije vlakna i intenzivnije čišćenje vlasišta.

Kérastase Genesis, također je posebna linija proizvoda za njegu kose koja ispada, a djeluje od korijena do vrhova. Genesis linija u obzir uzima stresan način života, način na koji koju opterećujemo raznim vrstama frizura, ali i periode kada je kosa posebno izložena – nakon trudnoće ili za vrijeme menopauze.

Muškarci su skloni koristiti isti šampon za tijelo i kosu, ali uz pomoć muške Genesis linije, ta navika postaje prošlost, ona je postala nezaobilazna rutina svakog modernog muškarca i benefiti istoimene linije – ne ostavljaju bez odličnih rezultata.

Odlazak u salon je zaista više od pranja i stiliziranja kose, to je bijeg od stvarnosti u kojem je uživanje garantirano, a dubinska njega kose postojana. Takav odnos sa svojim klijentima imaju stručnjaci iz Kalmar Boutiquea, pružaju im uživanje za sva osjetila i uvijek stoje na raspolaganju za sva pitanja i preporuke.

Preporučena njega koju treba slijediti kod kuće

Korak po korak, oštećenu kosu vraćaju u život i pravilnom preporučenom njegom koju bi trebali činiti kod kuće, rezultati neće izostati.

Kalmar Hair And Skin Boutique

Sve proizvode moguće je kupiti u samom salonu, naravno uz razgovor i pitanja o svemu što vas zanima. Ono što treba je vjerovati u proces i biti strpljiv, što je ponekad najteže ali čim primijetite prve pozitivne rezultate, znat ćete da ste na dobrom putu.

Kalmar Hair And Skin Boutique

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije. Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.

Kalmar Hair And Skin Boutique

Foto: Pr

Učitati još
Zatvori