Kako popraviti oštećenja kose i kože od sunca?
Kako popraviti oštećenja kose i kože od sunca?

Kako popraviti oštećenja kose
i kože od sunca?

Sunce može posvijetliti vaše uvojke stvarajući prekrasne zlatne pramenove, ali njegove agresivne zrake isto tako mogu biti vrlo štetne za vašu kosu i prouzročiti suhu kožu. Stoga su tretmani za oštećenu kosu i kožu nakon ljeta tako važni.

Za kosu

Jedan od takvih tretmana je i Huile de Leonor Greyl. Radi se o ulju koje se koristi kao predtretman, točnije, nanosi se prije šamponiranja kose. Ovo jedinstveno ulje ima nevjerojatna obnavljajuća i zaštitna svojstva. Formulacija sadrži mješavinu prirodnih ulja bogatih vitaminom E. To omogućuje dubinsku hidraciju kose i stvaranje zaštitne i hranjive barijere protiv štetnih djelovanja iz okoliša.

Svidjet će vam se kako vas tijekom cijele godine podsjeća na ljeto zahvaljujući očaravajućem cvjetnom mirisu sa senzualnim egzotičnim notama.

Leonor Greyl
Leonor Greyl

Upute za upotrebu

Nanesite količinu jednog ili dva čepa na suhu kosu po duljini i na vrhove, zatim raščešljajte četkom od prirodne dlake da ravnomjerno rasporedite ulje i omogućite da prodre u pramenove.

Tretmani za oštećenu kosu, a pogotovo za onu izrazito oštećenu, uključuju i maske koje trebate umasirati po dužini kose i na vrhove da dubinski hidrirate i obnovite hranjenje kose, čineći je mekom i podatnom. Jednostavno odaberite proizvod koji najviše odgovara vašem tipu i potrebama kose iz Leonor Greyl izbora hranjivih maski.

Jedna od najpopularnijih maski je Masque Quintessence. Ostavite ju na kosi deset do dvadeset minuta, zatim temeljito isperite te odaberite šampon formuliran za vaše specifične potrebe.

Na kraju, ne zaboravite svakodnevno hraniti vrhove kose tako da prstima nanesete Sérum de Soie Sublimateur, ako vam je kosa rijetka ili tanka, ili Éclat Naturel, ako imate gustu kosu.

Leonor Greyl
Leonor Greyl
Leonor Greyl
Leonor Greyl
Leonor Greyl

Za tijelo

Leonor Greyl sanjala je o ulju za lice i tijelo koje će nakon tuširanja njegovati, smiriti i nježno poljepšati kožu. Uz to željela je ulje koje će pomoći da se produži prekrasna zlatna preplanulost i koje ostavlja sladak i nježan miris.

Njezin suprug Jean-Marie Greyl ostvario je taj san stvorivši Huile de Magnolia, koje je ona, srećom, pristala podijeliti sa svojim klijentima.

Formula je bogata karotenoidima i pro-vitaminom A te je prožeta hipnotičkim mirisom bijelog cvijeća.

Leonor Greyl
Leonor Greyl

Upute za upotrebu

Huile de Magnolia se može upotrebljavati tijekom cijele godine, na cijelom tijelu, za njegu suhe kože nakon kupanja ili tuširanja i produljenje preplanulosti. Također smiruje nadraženu kožu nakon uklanjanja dlačica i nježno uklanja šmink. Samo nekoliko kapi je sve što trebate da kožu učinite mekom, svilenkasto glatkom i nježno namirisanom.

FOTO: Instagram (@mariamtopp, @jadeswildparty), PR

 

Učitati još
Zatvori