Jelena Rozga predstavljena kao
ambasadorica Garnier boje za kosu

Zelena oaza imanja Marincel poslužila je kao idealna kulisa za predstavljanje Jelene Rozge kao regionalne ambasadorice Garnier Color Naturals boje za kosu. U društvu medija, prijatelja i suradnika, Jelena je podijelila dojmove s trodnevnog snimanja u Pragu kao i brojne anegdote i zanimljivosti, te se tom prigodom osvrnula i na važnost koju ova uloga ima za nju, jer upravo Garnier proizvodi za kosu su oni koje Jelena i sama koristi dugi niz godina.

garnier5

„Sretna sam jer sam u Garnier Color Naturals boji za kosu pronašla svog idealnog saveznika za održavanje plave boje kose koja je moj dugogodišnji zaštitni znak. Često dobivam upite od brojnih žena diljem regije kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose i sada sa svima konačno mogu podijeliti svoju tajnu – Garnier Color Naturals i nijansa 111 moj su odabir već dugi niz godina. Biti dio jedne ovakve priče uistinu je poseban osjećaj i jedinstveno iskustvo.“ izjavila je Jelena.

garnier3

Jelena Rozga regionalna je ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals i to u 9 zemalja istočne Europe, a službena kampanja diljem regije krenut će 12.06.2015. Pepeljasto plava boja kose Jelenin je dugogodišnji zaštitni znak, a upravo ta nijansa 111 Garniera Color Naturals najprodavanija je u cijeloj regiji.

garnier2

Baš poput prave Garnier žene, Jelena se predstavila u tri izdanja, klasičnom, elegantnom i večernjem naglasivši kako je upravo kosa najljepši ukras svake žene. Garnier Color Naturals je trajna boja za kosu obogaćena s 3 hranjiva ulja: maslina, avokado i karite. Njena kremasta formula prodire duboko u vlas kose i ispunjava je bogatom bojom. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa, a boja je postojana i intenzivna.

jrlena3

garnier10

Ivana Mišerić

garnier4

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori