Čarobni jastučić koji skida make up u jednom potezu

Čarobni jastučić koji skida
make up u jednom potezu

Skidanje šminke najvažniji je korak svake beauty rutine. Iako je korištenje kvalitetnih make up proizvoda koji odgovaraju našem tipu kože ključ besprijekornog make up looka, skidanje šminke na kraju svakog dana ključ je zdrave i njegovane kože. Biranje savršenog proizvoda za temeljito čišćenje kože na kraju dana jednako je važno i zahtjevno kao i biranje savršene hidratantne kreme ili seruma. Nakon različitih gelova za pranje lica, losiona, tonika i micelarne vode koja je prije nekoliko godina oduševila beauty svijet, američki brend Face Halo stvorio je revolucionarni proizvod koji će zauvijek promijeniti vašu beauty rutinu.

Jastučić koji skida sve make up proizvode u samo jednom potezu savršen je za svaki tip kože. Razlog tome je što će ovaj čarobni jastučić iz vaše beauty rutine izbaciti svaki proizvod za skidanje šminke i zamijeniti ga vodom. Spoj mekih, ultra finih mikrovlakana i vode bez grubog trljanja ukloniti će svu šminku i nečištoću s vašeg lica. U Face Halo paketu nalaze se tri jastučića. Svaki od njih potrebno je nakon svakog korištenja oprati vodom i blagim sapunom. Jednom tjedno jastučić ubacite u perilicu za rublje kako bi ga temeljito očistili. Kako Face Halo jastučić svoja čarobna svojstva zadržava i nakon do 200 pranja u perilici, paket od tri jastučića koristit ćete godinama.

Face Halo jastučići na tržištu se nalaze od 22. svibnja i iako trenutno ne dostavljaju u Hrvatsku, na službenoj stranici istaknuto je kako će uskoro proširiti svoju shipping listu. U iščekivanju ovog revolucionarnog beauty proizvoda na hrvatskom tržištu, u nastavku pogledajte video i uvjerite se u njegovu zaista magičnu moć skidanja šminke.

ČAROLIJA SKIDANJA MAKE UP PROIZVODA UZ POMOĆ FACE HALO JASTUČIĆA

https://www.instagram.com/p/BUZ2gdml2K2/?taken-by=chloemorello

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Face Halo

Učitati još
Zatvori