Trendi manikura uz koju ćete imati najljepše nokte ikad

manikura

Ako šljokice i šarenilo nisu za vas, možda je ove zime pravi izbor japanska manikura. Ova vrsta manikure postoji već stotinama godina i jedna je od najboljih i najprirodnijih manikura koje možete pronaći u salonima ljepote. Ona istovremeno hrani i njeguje nokte, potiče njihov rast stimulacijom mikrocirkulacije i, ono najvažnije, ističe prirodnu ljepotu nokta. Riječ je o dubinskoj njezi noktiju na potpuno prirodan način: ploču nokta hranimo s vitaminima A, E i H, provitaminom B5, keratinom, dijatomejskom zemljom, pčelinjim voskom te lanolinom.

Japanska manikura

Kao i svaka manikura, i ova započinje dezinfekcijom i oblikovanjem nokta prema želji i karakteru klijentice. Ostatak manikure se radi na ‘suho’, odnosno nema kupke koja omekšava zanoktice i kožicu. Na kožicu i zanoktice se nanosi poseban gel na bazi voćnih kiselina koji rastapa pokožicu i olakšava potiskivanje kožice i uklanjanje zanoktica.

Objavu dijeli LE MANOIR (@lemanoir)

Kada je nokat dobro pripremljen, započinjemo s upoliravanjem pčelinjeg voska u prirodni nokat, koji dubinski hrani i njeguje nokte. Prilikom poliranja, stvara se trenje i ploča nokta se grije te se potiče mikrocirkulacija. U drugoj fazi se vosak zatvara posebnim polirnim prahom koji daje jedinstven ružičasti sjaj noktima.

Japanska manikura je najbolji tretman kada želite ojačati vaše prirodno slabe nokte ili odmoriti i ojačati nokte nakon trajnog laka ili gela. Treća i ujedno zadnja faza je nanošenje i umasiravanje njegujućeg ulja i kreme za ruke i nokte. Nakon japanske manikure ne preporuča se lakiranje noktiju, a tretman se izvrsno nadopunjuje parafinskim tretmanom za ruke. Ovaj tretman će voljeti svi kojima se sviđa diskretan i prirodan izgled noktiju, a za izvrsne rezultate potrebno je manikuru ponavljati svakih desetak dana.

Objavu dijeli Kamila Elias (@kamci.eli)

Isprobati ju možete ovdje, a imate priliku i osvojiti jedan tretman japanske manikure u zagrebačkom Nokti.hr & Beauty Boutiqueu. Sve što morate napraviti kako biste osvojili tretman jest poslati mail na adresu ifeellucky@gmail.com, navesti svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) te u naslov maila staviti JAPANSKA MANIKURA. Prijaviti se možete do 8. prosinca u ponoć, a 9. prosinca objavit ćemo sretnu dobitnicu japanske manikure. 

Update: Dobitnica tretmana japanske manikure je Tea Gagro.

 

Foto: Unsplash, Instagram

0