HD pramenovi koji stvaraju efektan look u svakoj kosi

HD pramenovi koji stvaraju efektan
look u svakoj kosi

Promjena boje kose jedan je od najčešćih odgovora na potragu za savršenim osvježenjem izgleda. Početak još jedne sezone ponovno nas je potaknuo ne promjenu našeg looka. Uz efektne rezove koji stvaraju slojevitu frizuru, dramatičan bob ili nježne curtain šiške, beauty trendovi su u svijet kose unijeli i nekoliko odličnih novih boja.

Od hladnih platinastih do toplih brončanih tonova, raskošna jesenska paleta ponudila je savršeno rješenje za svaku kosu i svaki stil. Kao jedan od najefektniji jesenskih trendova u bojama za kosu istaknuli su se HD pramenovi.

HD PRAMENOVI ZA EFEKTAN KONTRAST

Tehnike poput balayaga i palm paintinga u posljednjih nekoliko sezona su bile omiljeni trend koji je uz pomoć suptilnih pramenova stvarao prepoznatljivi look. Popularne tehnike bile su odgovor na želju za svjetlijom nijansom kose koja će istovremeno izgledati prirodno i biti jednostavna za održavanje.

Nakon vladavine suptilnih prijelaza i pomnom nijansiranja, jesenski trendovi balayage tehnikom koriste se kako bi u kosu unijeli takozvane HD pramenove koji uz pomoć kontrasta stvaraju svjež i efektan izgled. Trend je, baš poput mnogih odličnih trendova u svijetu kose, nastao u Los Angelesu gdje su savršeni odgovor na želju za promjenom u njemu pronašli kako oni koji traže efektnu promjenu, tako i oni koji traže jednostavnost i minimalnu brigu.

HD pramenovi u kosu su unijeli upečatljivi kontrast između tamne podloge i svijetlih, prošaranih pramenova. Za razliku od balayaga i sličnih tehnika, HD pramenovi u kosu unose dramatičniji kontrast, ali još uvijek zadržavaju suptilne prijelaze i prirodan izgled koji će oduševiti mnoge.

Osim efektnog izgleda koji stvaraju, njihova velika prednost je istaknuti tamniji izrast koji donosi minimalnu brigu, rjeđe tretiranje kose bojom i rjeđe odlaske frizeru.

Kako izgledaju HD pramenovi? Nekoliko odličnih primjera pronašli smo na Instagram profilima nekih od najpoznatijih frizera iz Los Angelesa.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori