Što se nalazilo u poklon vrećicama na Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial eventu?
Što se nalazilo u poklon vrećicama na Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial eventu?

Što se nalazilo u poklon vrećicama na Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial eventu?

Iva Radić, Korana Gvozdić, Ivana Pirizović, Tara Thaller, Daria Lorenci i Ana Bacinger okupile su se u Hot Habitat studiju povodom još jednog Journal Lifestyle Session eventa. Trenerica Mia Vidjak Popović pripremila je vježbe za ovaj poseban sat yoge, a naše uzvanice dočekalo je baš sve potrebno za vježbanje. Od brendiranih Journal prostirki i boca za vodu, preko Biobaza dezodoransa do Under Armour odjeće za vježbanje. A kako bi kožu napunile energijom iznutra, pobrinuo se Merz Spezial.

Merz Spezial goody bag

U goody bagu koji je osigurao Merz Spezial nalazili su se nove beauty kapsule –  Merz Spezial Hydro Glow Beauty kapsule s Wake-Up* kompleksom za prekrasnu, blistavu i manje umornu kožu te Merz Spezial Skin Energy Beauty kapsule za potpuno regeneriranu kožu*, obogaćenu antioksidansima poput vitamina C koji štite od oksidativnog stresa.

Osim Merz Spezial noviteta, naše uzvanice dobile su i Merz Spezial balzam za usne te bilježnicu i gumicu za kosu.

 

Merz Spezial goody bag
JLS_Yoga_Merz-4

Biobaza

Za osvježenje tijekom treninga, Biobaza je pripremila dezodorans u sticku i roll-on dezodorans iz Purple Freshness linije bez sastojaka koji uzrokuju iritacije, poput alkohola, parabens, konzervansa, umjetnih boja i mirisa, SLS-a. Ovi dezodoransi pravo su lagano osvježenje za kožu koje vam uvijek može biti pri ruci.

Biobaza dezodoransi
Journal_x_YOGA_Biobaza
Iva Radić i Biobaza (2)
Biobaza

Under Armour

Tajice, majice i sportski grudnjaci u crnim, minimalističkim neutralnim i proljetnim ljubičastim nijansama za vježbanje savršeno su poslužili našim uzvanicama za vježbanje joge. Under Armour nudi široku ponudu opreme za vježbanje, a ponudu možete pogledati na službenoj stranici.

Tara Thaller, yoga
Journal_x_YOGA_BIOBAZA (1)
Iva Radić i Ivana Pirizović

Journal prostirke i boce za vodu

Kako bi naše uzvanice vježbale sa stilom za svaku od njih pripremili smo brendirane Journal prostirke i boce za vodu.

Korana Gvozdić (3)

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial eventa.

Hvala našem generalnom sponzoru Merz Spezial koji je omogućio realizaciju goody baga, kao i dragim klijentima Biobaza i Under Armour koji su također omogućili Journal goody bag za naše uzvanice.

Zahvaljujemo i Hot Habitat studiju i trenerici Miji Vidjak Popović na ustupljenom prostoru te agenciji Alert na organizaciji.

Kako je izgledala atmosfera na eventu, pogledajte ovdje.

Foto: Martina MovrićMatej Rebernišak

Grafičko oblikovanje: Ante Begić

*Vitamin B12, cink, željezo i folna kiselina imaju ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Učitati još
Zatvori