Journal Lifestyle Session Yoga: Naš posljednji event pošteno je razgibao uzvanice
Journal Lifestyle Session Yoga: Naš posljednji event pošteno je razgibao uzvanice

Journal Lifestyle Session Yoga: Naš posljednji event pošteno je razgibao uzvanice

Journal_x_YOGA_00

Probrano društvo – Iva Radić, Korana Gvozdić, Ivana Pirizović, Tara Thaller, Daria Lorenci i Ana Bacinger okupilo se povodom još jednog Journal Lifestyle Session eventa. Naših šest uzvanica ovoga puta okušale su se u vježbanju yoge pod stručnim vodstvom trenerice Mie Vidjak Popović u Hot Habitat studiju. Dobre atmosfere nije nedostajalo, a kako su se naše drage dame provele, saznajte u nastavku.

JLS_Yoga_Merz-23

Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial photo wall

Iva Radić
Iva Radić
Korana Gvozdić
Korana Gvozdić
Ivana Pirizović
Ivana Pirizović
Daria Lorenci
Daria Lorenci
Ana Bacinger
Ana Bacinger
Tara Thaller
Tara Thaller
Mia Vidjak Popović
Mia Vidjak Popović
Journal_x_YOGA_02
Mia Vidjak Popović, Korana Gvozdić, Tara Thaller, Ivana Pirizović, Ana Bacinger, Daria Lorenci i Iva Radić
Mia Vidjak Popović, Korana Gvozdić, Tara Thaller, Ivana Pirizović, Ana Bacinger, Daria Lorenci i Iva Radić

Yoga na Journal način

Jutro je najbolje započeti uz neku aktivnost kako bismo kroz dan bili produktivniji, a mi smo se ovoga puta odlučili za yogu. Yoga je vježba za cijelo tijelo koja vas jača, tonizira i daje energiju od glave do pete te pruža osjećaj svježine i revitalizacije. U jednom od najdražih mjesta za vježbanje u gradu, Hot Habitat studiju, naše uzvanice dočekale su brendirane Journal prostirke i boce za vodu kako bi bile spremne za vježbe koje je za njih pripremila trenerica Mia.

Iva Radić (2)
Journal_x_YOGA_04
Hot Habitat
Iva Radić i Ivana Pirizović
Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial (4)
Yoga, Hot Habitat (3)
Yoga, Hot Habitat (2)

Merz Spezial noviteti

Nakon yoge, naše su uzvanice imale prilike poslušati kratko predavanje o Merz Spezial proizvodima, a Merz Spezial brand manager Maja Stojević predstavila je nove beauty kapsule – Merz Spezial Hydro Glow Beauty kapsuleMerz Spezial Skin Energy Beauty kapsule.

Merz Spezial Hydro Glow Beauty kapsule s Wake-Up* kompleksom, vitaminom C i dobro poznatim sastojcima za ljepotu hijaluronskom kiselinom i ekstraktom šipka osiguravaju prekrasnu, blistavu i manje umornu kožu dok Merz Spezial Skin Energy Beauty kapsule sadrže jedinstvenu kombinaciju ključnih hranjivih tvari za potpuno regeneriranu kožu*, obogaćenu antioksidansima poput vitamina C koji štite od oksidativnog stresa. Više informacija potražite na Merz Spezial službenoj stranici.

Maja Stojević, Merz Spezial brand manager
Maja Stojević, Merz Spezial brand manager
Iva Radić i Merz Spezial
Korana Gvozdić
Korana Gvozdić, Merz Spezial

Osvježenje za kožu

Prilikom vježbanja dezodorans je jedna od onih neophodnih stvari, a Biobaza Purple Freshness kolekcija na bazi umirujuće lavande i osvježavajućeg bergamota, idealna je u u održavanju svježine i neutralizaciji neugodnih mirisa.

Purple Freshness Dezodorans u stiku idealan je za sve koji se intenzivnije znoje i suočavaju se s izazovom održavanja svježine. Prirodna baza i eterična ulja, nježna su prema koži, a ujedno učinkovita u neutralizaciji neugodnih mirisa jer ostavljaju fini, tanki film koji štiti od znoja. Purple Freshness dezodorans u roll-onu na bazi mineralnih soli, idealan je za ugodno, lagano osvježenje koje vam uvijek može biti pri ruci. Biobaza formulacije bez sastojaka koji uzrokuju iritacije, poput alkohola, parabens, konzervansa, umjetnih boja i mirisa, SLS-a pravo su osvježenje za kožu.

Iva Radić i Biobaza
Biobaza dezodoransi
Journal_x_YOGA_Biobaza

Outfit za vježbanje koji spaja praktičnost i stil

Kada je riječ o odjeći za vježbanje koja spaja udobnost, stil i performanse, Under Armour je ime koje se ističe. Za naše dame pripremili smo tajice, majice i sportske grudnjake za vježbanje koji su im savršeno pristajali. Osim tajica, majica i sportskih grudnjaka Under Armour nudi široku ponudu opreme za vježbanje, a postao je prvi izbor ljubitelja fitnesa, sportaša i rekreativaca diljem svijeta. Ponudu možete pogledati na službenoj stranici.

Iva Radić (3)
Journal_x_YOGA_BIOBAZA (1)
Under Armour (4)

Brunch & mingle

Nakon yoge i predavanja, Iva, Korana, Ivana, Tara, Daria i Ana, podružile su se i uživale u zdravim i ukusnim slasticama i raznovrsnom voću na preslatkoj terasi Hot Habitat studija.

Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial (2)
Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial (3)
JLS_Yoga_Merz-89

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Journal Lifestyle Session Yoga powered by Merz Spezial eventa.

Hvala našem generalnom sponzoru Merz Spezial koji je omogućio realizaciju goody baga, kao i dragim klijentima Biobaza i Under Armour koji su također omogućili Journal goody bag za naše uzvanice.

Zahvaljujemo i Hot Habitat studiju i trenerici Miji Vidjak Popović na ustupljenom prostoru te agenciji Alert na organizaciji.

Što su sve naše uzvanice dobile u poklon vrećicama, pogledajte ovdje.

Journal_x_YOGA_00

Foto: Martina Movrić, Matej Rebernišak

Grafičko oblikovanje: Ante Begić

*Vitamin B12, cink, željezo i folna kiselina imaju ulogu u procesu dijeljenja stanica.
* Vitamin B12, B2, niacin i folat doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Učitati još
Zatvori