Drogerijski puderi koji su konkurencija skupima

Drogerijski puderi koji su
konkurencija skupima

puderi slider

Baš kao i modu, i svijet ljepote dijelimo na segmente cijenom pristupačne kozmetike i luksuzne high end kozmetike. I jedan i drugi imaju svoje prednosti i nedostatke – za skuplji proizvod često ćemo reći da opravdava svoju visoku cijenu, no to nije pravilo. Ponekad se razočaramo čak i u skupocjeni i lijepo zapakirani proizvod, bez obzira na njegovo obećanje. S druge strane, često podcijenjena drogerijska ponuda na svojim policama krije prava beauty otkrića, po itekako prihvatljivim cijenama.

Drogerijski puderi vs. ‘dupe’ puderi

Primjera radi, uzmimo tekuće pudere, make up koji koristimo na dnevnoj bazi. U kategoriji high end podloga nalaze se puderi koji su već godinama bestselleri, i to s razlogom. Njihove formule jednostavno su savršene, lako se nanose i klize po koži, daju optimalno prekrivanje i na licu traju satima. Slučaj u kojem se svaka kapljica proizvoda isplati.

No, za dobar tekući puder nije nužno izdvojiti mnogo novca i ‘ući u minus’. U drogerijama ćete pronaći pudere koji su ne samo cijenom prihvatljivi, već su i odlična alternativa, ako ne i konkurencija svojim skupocjenim kolegama.

Zahvaljujući beauty blogericama, koje konstantno istražuju i otkrivaju mnoge nepoznate stvari iz svijeta ljepote, saznali smo koji su drogerijski puderi inačice onih iz parfumerija, odnosno ‘dupe’ skupim puderima, kako blogerice u slengu označavaju proizvod kao duplikat.

U konkurenciju su ušli bestselleri slavnih high end kuća; Double Wear kuće Estee Lauder, Silk Foundation iz Armanija, NARS-ova All Day Luminous Weightless podloga, Kat Von D Lock-It Foundation i Cushion Compact iz Lancomea.

Svi oni konkurenciju su dobili u puderima čija je cijena bitno manja, a s vrlo sličnim, ako ne i istim karakteristikama proizvoda. L’Oreal Paris, Revlon i NYX Professional Make Up, svojim su se tekućim puderima približili titulama savršenih podloga na koje vrijedi obratiti pozornost.

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori