Jednorog lakovi Christiana Louboutina

Jednorog lakovi Christiana Louboutina

Christian Louboutin Loubichrome lakovi za nokte

U svijetu dizajnerskih modnih dodataka, malo koji brend izaziva toliku euforiju kao što to uspijeva Christianu Louboutinu. Dizajner, koji je poslovno carstvo izgradio na ženskim cipelama, definitivno ima što za reći i kada je u pitanju svijet ljepote, a sa svojom beauty kolekcijom i svakim novim proizvodom koji u sklopu nje lansira, izaziva dodatno oduševljenje među svojim klijenticama.

Lakovi za usne pohranjeni u raskošnim bočicama i debitantski parfemi, njegova su najveća beauty iznenađenja iz 2016., a da će u istom, ako ne i boljem tonu nastaviti i u 2017., najavljuje nam to Louboutinova nova kolekcija lakova za nokte, neodoljivo inspirirana jednorozima.

Christian Louboutin Loubichrome lakovi za nokte 2

Loubichrome, limitirana je kolekcija posvećena ovom svima omiljenom mitološkom biću, koja na tržište dolazi s tri nova laka za nokte u tri nove nijanse; vibrantno ljubičastoj, žutoj i narančastoj. Volite li odvažne manikure koje privlače oko promatrača, ove boje, ali i njihova pigmentacija sigurno će vam se svidjeti, baš kao i bočica samog laka, čiji prepoznatljivi, izduljeni čep sada dolazi u holografskom izdanju te imitira rog jednoroga.

Christian Louboutin Loubichrome lakovi za nokte 3

Dizajner je ove otkačene lakove za nokte ponudio u svom web shopu, no vjerujemo kako će se naći i na izabranim prodajnim mjestima diljem svijeta.

 

Foto: Christian Louboutin

Učitati još
Zatvori