Novi beauty proizvod o kojem će se pričati ovog ljeta

christian louboutin4

Da beauty proizvodi mogu biti prava mala remek-djela, dokaz je make up kolekcija Christiana Louboutina, celebrity postolara čiju bi popularnost po pitanju zavodljivih cipela uskoro mogla nadmašiti ona njegovih beauty proizvoda. Slavni dizajner najprije nas je upoznao s kolekcijom lakova za nokte koja nosi njegov potpis, zatim su uslijedili ruževi i olovke za usne, a novitet koji priprema za srpanj pouzdano će razveseliti sve ljubiteljice Christian Louboutin make upa.

christian louboutin2

Riječ je o laku za usne ‘Loubilaque’, s kojim Louboutin nastavlja daljnju ekspanziju u svijet ljepote. Zašto baš lak za usne? Dizajner je u pravome trenutku prepoznao beauty trend koji se nedavno proširio modnim pistama za jesen 2016., a radilo se o lakiranim usnama koje su svi make up artisti u backstageu revija preferirali, kako bi usnama modela dali dimenziju i volumen. Sjajila za usna, koja više nisu sjajila već ih zovemo lakovima ili uljima, tako ponovno postaju relevantna, a tome se pridružio i Christian Louboutin, čiji ‘Loubilaque’ na tržište stiže u pravome trenu za ljetnu sezonu.

christian louboutin3

Prvog srpnja u parfumerijama diljem svijeta pojavit će se ovaj njegov proizvod, koji usnama istovremeno osigurava boju i sjaj, i to u osam nijansi, od onih ‘nude’ tona do Rouge Louboutin nijanse koju je postolar osobno patentirao. Visoka koncentracija pigmenata garantira smjelo obojene usne, a ‘Loubilaque’ dat će usnama staklasti dojam bez standardnog problema sjajila – ljepljivosti.

christian louboutin5

Bočica ovog laka za usne je mali umjetnički predmet, dizajniran u stilu sireninog repa, te dolazi u kutijici nalik onoj za najluksuzniji nakit. Sami proizvod i je svojevrsni nakit, jer se zahvaljujući dugačkoj svilenoj trakici može nositi i kao ogrlica.

Foto: Christian Louboutin

Komentari