Najpoželjniji parfemi sezone stigli su u prodaju

loub

Slavu je isprva stekao s cipelama, zatim su došle kolekcije lakova za nokte, ruževa i sjajila za usne… Christian Louboutin ove jeseni svoje beauty carstvo dodatno širi kolekcijom parfema, odlučan u namjeri da, osim svojim vrtoglavo visokim potpeticama, život žena učini još posebnijim mirisima iza kojih stoji podjednako posebna priča.

Parfemi iz dizajnerova triptiha mogu se kupovati već sada na njegovoj web stranici, a svaki od njih nosi specifičan naziv, ali i kompoziciju. Bikini Questa Sera, Tornade Blonde i Trouble in Heaven, tri su mirisa s različitim naglascima. Kod prvog su to bijeli jasmin i tuberoza u gornjoj noti, kod drugog crvena ruža, crni ribiz i slatka ljubičica, a kod trećeg pačuli, tonka i ambra.

louboutin

Riječ je o tri parfema s tri jedinstvene osobnosti, koje je Louboutin namijenio svim ženama jednako izraženih osobnosti, kako bi se izrazile ili jednostavno uživale u ženstvenom osjećaju koji prati nanošenje ovih mirisa. Osim samih parfema, prava mala remek-djela i bočice su koje ih čuvaju. Na njima je Christian Louboutin radio s renomiranim dizajnerom Thomasom Heatherwickom kako bi manipulirao staklom i kreirao seriju bočica koje su inovativne u svom dizajnu i procesu izrade. Spiralna bočica reflektira svjetlost, ali i intezivne boje povezane sa svakim mirisom.

bottle-01

Bikini Questa Sera

bottle-02

Tornado Blonde

bottle-03

Trouble In Heaven

Foto: Christian Louboutin

Komentari