Novi balzam za tijelo koji će vas oduševiti čak iako se ne volite mazati
Novi balzam za tijelo koji će vas oduševiti čak iako se ne volite mazati

Novi balzam za tijelo koji će vas oduševiti
čak iako se ne volite mazati

Dubinska hidratacija tijela, kao i hranjenje kože tijela, trebao bi biti dio svakodnevne higijene – baš kako imamo naviku raditi i s licem. Koža tijela je nešto deblja i otpornija, no uz neredovitu njegu može oslabiti, pucati, ljuštiti se i imati neugodan svrbež.

Hidratacija tijela na prijelazu sezona

Prelaskom s vrućih i vlažnih ljetnih dana na suhe i oštrije klimatske uvijete, koža zna reagirati dehidracijom, sivilom i osjetljivošću na podražaj čak i uz redovitu hidrataciju, kako je stvar prilagodbe na nove vremenske uvijete – posebice imate li osjetljivu, vrlu suhu ili atopičnu kožu. U tom slučaju, dobro je vašu regularnu hidratantnu kremu ili losion za tijelo zamijeniti s bogatijim teksturama kako bi hidratacija ostala zadržana dubinski u slojevima, a površinski sloj kože ostao nahranjen i zaštićen.

Što kada ne volite bogate proizvode za njegu tijela?

Bogatije kreme, maslaci, ulja i losioni najčešće se i duže upijaju, ostavljaju masniji i osjetniji osjećaj na koži i – utoliko – znaju se preslikavati na odjeću i namještaj. Uz to, takve teksture je potrebno intenzivnije utrljavati u kožu kako bi se ujednačeno nanijele i što prije upile, što je pojedincima koji ne vole trackanje tijela vrlo naporan korak, radi kojega i nerijetko posustaju u rutini njege tijela.

Ako ste jedni od onih koji razumiju kako je hidratacija tijela iznimno bitna, no ipak to ne preferirate raditi jer ne pronalazite teksturu i tip proizvoda koji vam se sviđa, novitet Brenda Laboratorios Babé mogao bi vas apsolutno oduševiti.

Upoznajte BALM TO OIL

Novitet brenda Laboratorios Babé Balm to Oil pruža senzorijalno iskustvo njege tijela kakvo dosad niste vidjeli. Njihov sastojcima bogat, a teksturom lagan losion za njegu tijela umasiravanjem se pretvara u najfinije suho ulje što istovremeno ima regenerativne i hranjive moći.

Formula krije i zanimljive sastojke; dva ulja bogata omega masnim kiselinama, ulja chije i Inka oraha, kožu hidriraju i daju joj elastičnost, vitamin F je tu za jačanje kožne barijere, kao i prebiotici i probiotici.

Hidratacija tijela kao fokus

Balm to Oil dizajniran je da transformira način mazanja tijela – davajući mu dvofazne benefite. Prvo nudi kremastu formulu laku za umasiravanje u kožu, koja se zatim pretvara u fino suho ulje i instant topi u kožu. Osjećaj koji preostaje je neopisiva mekoća i ugoda s laganim svilenkastim finišem na koži – bez masnoće ili ljepljivosti. Za ultimativno zadržavanje hidratacije, preporučuje se umasirati ga u kožu tik poslije tuširanja.

Novi Balm to Oil proizvod, kao i ostatak Laboratorios Babé asortimana, dostupan je isključivo u ljekarnama.

Foto: Pexels, Instagram, Laboratorios Babé

Učitati još
Zatvori