U Hrvatsku je stigao ljekarnički brend koji je obožavan diljem svijeta

U Hrvatsku je stigao ljekarnički brend
koji je obožavan diljem svijeta

Laboratorios BABÉ

Nekada davno, sve što je jednom beauty brendu trebalo da uzdrma skincare svijet bila je privlačna ambalaža i top marketinški pristup prilagođen društvenim mrežama. No, 2022. godina nam se bliži i sada želimo sve to i još više. Želimo formule koje su usmjerene na pružanje najboljih rezultata koje nisu prepune zbunjujućih sastojaka, da su pristupačnih cijena i da se radi o brendu koji se uistinu zalaže za nešto. Jedan od takvih brendova koji brine o našoj koži kao da je bebina je Laboratorios BABÉ.

Laboratorios BABÉ kreira uistinu jedinstvene proizvode

Laboratorios BABÉ je španjolski dermokozmetički brend koji dolazi iz grada Valencije. Osnovan je još 1994. godine, a od prvog dana vlasnici su dva farmaceuta koji su sa svojim brendom BABÉ fokusirani isključivo na kreiranje kvalitetnih i pristupačnih ljekarničkih proizvoda. Zanimljiva je i priča o tome kako je brend dobio svoje ime. Naime, jedan od vlasnika je još kao stažist u majčinoj ljekarni kreirao galenske pripravke, a ljudi su s vremenom postali zainteresirani za njegove kreme. Hvalili su ih i pitali kako se zovu, a odgovor je bio: ˝No lo so, pero vabe˝ [u prijevodu: “Ne znam, ali djeluje”]. Budući da se u lokalnom dijalektu slovo ‘b’ na početku riječi izgovara tako da zvuči kao ‘v’ – brend je dobio ime BABÉ, što u konačnici znači – dobro je, djeluje!

Laboratorios BABÉ

Ono po čemu se Laboratorios BABÉ izdvaja od drugih brendova na tržištu dermokozmetike je potpuna transparentnost. To je jedini brend koji potpuno transparentno na svojim proizvodima deklarira pH proizvoda i točan postotak aktivnih sastojaka u proizvodu. Posebnost je i što se njihovi proizvodi izvoze u više od 50 zemalja svijeta, ali svugdje su dostupni isključivo u ljekarnama kako bi se osigurala konzultacija sa stručnom osobom prije kupovine i korištenja.

Koje Laboratorios BABÉ linije su trenutno dostupne kod nas?

Laboratorios BABÉ

Svi proizvodi su syndet formulacija, ne sadrže parabene, mineralna ulja, kao ni ftalate, hipoalergeni su i dermatološki, pedijatrijski, oftalmološki i/ili ginekološki testirani, ovisno o tipu proizvoda. Uz to, oni koriste isključivo ulja biljnog podrijetla. Laboratorios BABÉ u svom portfoliju inače ima 11 linija, a zasad su na naše tržište stigle njih četiri – Facial Essentials, Pediatric, Body i Total.

Facial Essentials & Pediatric

Facial Essentials je bazna linija za čišćenje i hidrataciju lica ovog brenda. U ovoj liniji možete naći proizvode za micelarno čišćenje lica u obliku vodica i gelova te tri različite kreme za hidrataciju lica, ovisno o tipu kože.

Pediatric je najnagrađivanija linija brenda čiji su proizvodi dobili niz španjolskih i europskih relevantnih nagrada. Sve proizvode iz Pediatric linije možete bez straha koristiti za njegu svoje bebe od njezinog prvog dana. Laboratorios BABÉ proizvode iz Pediatric linije za njegu suhe i atopiji sklone kože prepoznali su pedijatri diljem svijeta. U liniji su i potpuno jedinstveni proizvodi na našem tržištu – šampon za tjemenicu (postoje pjene i kreme, ali šampon ne) i gel za intimnu higijenu čija je potražnja sve veća kad se radi o djeci.

Body & Total
Laboratorios BABÉ

Kad se radi o liniji za njegu tijela za odrasle ovog brenda, tu se posebno ističe 24h roll-on dezodorans kao jedan od veoma rijetkih na tržištu koji ne sadrži niti alkohol niti aluminij. Osim toga, mogu ga koristiti svi koji imaju osam ili više godina, što ga čini prikladnim i za tinejdžere. Uz to, ulje za kupanje je ˝hero-product˝ brenda, budući da se radi o jedinom ulju za kupanje na tržištu koje ne sadrži vodu. S obzirom na to, jedino je Laboratorios BABÉ pravo ulje za kupanje koje je pogodno za izuzetno osjetljivu kožu kao i kožu sklonu atopiji.

Laboratorios BABÉ

Ono sadrži cijeli niz biljnih ulja koja imaju neodoljiv miris i fantastičnu teksturu. Pored ove tri linije, stiže nam i najnovija linija iz Laboratorios BABÉ. Ona zasad sadrži samo jedan proizvod i to je Total Cream. Ona je zamišljena kao proizvod koji doslovno svaka žena mora imati u svojoj torbi. Kao što i samo ime govori, prikladna je za sve – lice i tijelo. Total Cream sadrži tri ultimativna sastojka – prebiotik, CICA (Centella Asiatica extract) i čistu hijaluronsku kiselinu te se može koristiti u svako doba dana i noći.

Laboratorios BABÉ

Cijene Laboratorios BABÉ proizvoda se kreću od 70-ak kuna, a najskuplji proizvod u kolekciji zasad ima cijenu od 179,90 kuna, a možete ih nabaviti ovdje.
Više o proizvodima možete doznati na službenoj web stranici brenda, a kako biste ostali u toku s novostima zapratite ih na njihovom Instagram profilu.

Foto: Pexels, Promo

Učitati još
Zatvori