Alternativni načini organizacije svakodnevne šminke

Alternativni načini organizacije
svakodnevne šminke

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

@icovetthee

Nanošenje šminke za mnoge žene je dio njihove svakodnevne jutarnje rutine. Bilo da svako jutro koristite cijeli niz proizvoda i jedan ste od ne tako skrivenih make up junkieja sa zavidnom make up kolekcijom ili ćete tek ponekad posegnuti za nekoliko osnovnih proizvoda koji će na vašem licu stvoriti jednostavan i uvijek siguran i primjeren look, pronalazak savršenog načina za spremanje cijele ili svakodnevne kolekcije šminke koji istovremeno u nju unosi urednost i preglednost nije najjednostavniji zadatak.

Iako dolaze u najrazličitijim veličinama, materijalima, bojama i uzorcima, kozmetičke torbice koje koristi velika većina korisnika make up proizvoda nisu ni najuredniji, ni najpregledniji način spremanja šminke, osobito šminke za kojom svakodnevno posežete. Iako u bogatoj ponudi kozmetičkih torbica zasigurno možete naći primjerke s više odjeljaka ili od prozirnog materijala koji će ju učiniti malo urednijom i malo preglednijom, u nastavku vam donosimo alternativne načine spremanja koji će zauvijek promijeniti vašu make up kolekciju i pojednostavniti jutarnju rutinu.

PROZIRNE KUTIJE S PREGRADAMA

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

@theannaedit

U svijetu beauty blogerica i vlogerica, prozirne kutije omiljeni su način organizacije njihovih favorita unutar ogromnih make up kolekcija. Kako bi svoje omiljene proizvode za kojima svakodnevno posežu uvijek imale odvojene od ostatka i uredno i pregledno posložene, beauty blogerice i vlogerice otkrile su prozirne kutije s pregradama i ladicama nalik onima za uredski pribor koje unose red u njihovu svakodnevnu šminku, dok prozirna i praktična plastika ili luksuznije staklo donose preglednost sa svih strana. Iskoristite pregrade kako bi make up proizvode odvojili po katergorijama koje vama odgovoraju, bilo da se radi po radoslijedu nanošenja, tipu proizvoda ili boji.

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

Oliver Bonas

MAKE UP NA ZIDU

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

@yourbeauty.ie

Ako živite u manjem stanu u kojem nema prostora na kojem bi se mogla smjestiti vaša kozmetička torbica ili kutija, praktični i lagani organizatori koje možete pričvrstiti na zid savršen su način kako u malom prostoru smanjiti količinu nereda, iskoristiti prazan prostor zida i stvoriti mjesto na kojem će vaši make up proizvodi uvijek biti uredno i pregledno posloženi, bez da zatrpavaju malu kupaonicu i smetaju vašim ukućanima.

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

Amazon

TERARIJ ZA ŠMINKU

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

@theannaedit

Ako negdje u ladicama ili na policama imate predivnu staklenu posudu za terarij koja trenutno nema svoje pravo mjesto ni svrhu, iskoristite ju kao mjesto na koje ćete spremiti svoju svakodnevnu šminku. Praktičan otvor na terariju i prozirno staklo ovam će estetski prekrasnom ukrasnom predmetu dati funkcionalni karakter i pretvoriti ga u pregledno mjesto za spremanje šminke.

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

Oliver Bonas

UMJESTO POŠTE, RAZVRSTAJTE PALETE

Iako rijetki posjeduju, a još manje njih ga koristi, organizator pošte jednostavan je i elegantan predmet uz pomoć kojeg možete organizirati svoje make up palete. Poput računa i pisama, razvrstajte ih po odijeljcima i uvijek imajte svaku od njih na istom mjestu i nadohvat ruke. Uz elegantan izgled i neočekivanu funkcionalnost i organiziranost koju će unijeti u vašu make up kolekciju, ovaj držać paleta i cijenovno je vrlo pristupačan.

Alternativni načini spremanja svakodnevne šminke

Amazon

 

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Oliver

Učitati još
Zatvori