50 novih M.A.C proizvoda za oči, usne i lice

mac3

#MACMakeupArtCosmetics – Diane Kendal

Poznati beauty brend M.A.C, čija se kozmetika može kupiti u Zagrebu, a uskoro će se moći i u Splitu, za početak iduće godine planira spektakularnu make up kolekciju koja će biti jedna od najvećih dosad. U siječnju 2017. na police M.A.C trgovina tako će stići čak 50 novih beauty proizvoda za oči, usne i lice, a svi su oni dio #MACMakeupArtCosmetics kolekcije, na kojoj su s brendom radili legendarni make up artisti Kabuki, James Kaliardos i Diane Kendal.

#MACMakeupArtCosmetics - Kabuki

#MACMakeupArtCosmetics – Kabuki

Riječ je o ikonama kozmetičke industrije, koje su kroz godine plasirale čitavi niz najvećih beauty trendova, radeći s M.A.C-om u backstageima svjetskih tjedana mode, a sada su za M.A.C ujedinili snage i svatko od njih razvio je make up kolekciju koja najbolje ocrtava njegov stil rada.

#MACMakeupArtCosmetics - James Kaliardos

#MACMakeupArtCosmetics – James Kaliardos

James Kaliardos zavirio je u M.A.C-ove arhive i prisjetio se omiljenih boja koje je u prošlosti koristio, a njegova otkačena kolekcija iduće godine na scenu donosi srebrni ruž i sjajila za usne. Diane Kendal razvila je paletu sa šest prelijepih nijansi bež, ružičaste i crvene boje, koje su multifunkcionalne i mogu se nanositi na oči, obraze i usne. Kabuki za iduće proljeće i ljeto pak sugerira pravu eksploziju boja, koja uključuje šarenu paletu sjenila, kompaktni duo bronzera i rumenila te statement pigmente.

Foto: M.A.C

0