10 zagasitih lakova za nokte

Baš kao što su ruževi za usne ove jeseni dobili zagasiti tretman, isto se dogodilo i s lakovima za nokte. Ne začuđuje, jer mnoge su žene navikle usklađivati ova dva elementa svog beauty looka. Tamne nijanse zavladale su jesenskom sezonom i, čini se, nemaju nas namjeru još neko vrijeme napustiti –  barem ne do proljeća.

Pratite li trendove na beauty sceni, sasvim sigurno vam je poznato kako su crni lakovi za nokte sada vrlo ‘in’ i u novoj sezoni odlična zamjena za kreč bijele lakove koji su dominirali ovog ljeta. Oni obilježavaju manikure brojnih minimalistica, a mogu se već smatrati i modnim dodatkom koji upotpunjuje njihove odjevne kombinacije.

Osim s crnom, s još nekim zagasitim bojama nećete pogriješiti planirate li novu manikuru. O popularnosti smaragdno zelene u svijetu lakova za nokte već smo vam pisali, a klasičnu crvenu sada možete zamijeniti njenim mnogo dubljim tonovima, i to onim s primjesama crne u sebi. Boja šljive, antracit siva i tamnoplava, još su neke od opcija za chic zimsku manikuru koja će privlačiti poglede na vaše nokte.

Neke lakove koji su trenutno vrlo popularni, a mogli biste ih isprobati donosimo u nastavku.

 

Foto: Instagram

0