Alternative crvenom ružu ove sezone

Klasični crveni ruž doista nikada ne izlazi iz mode, no zašto ne biste u svoju kozmetičku torbicu ove sezone dodali dozu dramatičnosti? Velikim beauty trendom za jesen i zimu pokazale su se nijanse ruževa koje napuštaju domenu klasične, intenzivne crvene boje na usnama i kreću se u smjeru mnogo dubljeg spektra. Želite li začiniti svoj zimski beauty look, većina make up artista sugerirat će vam da zaigrate na kartu tamnih crvenih, smeđih i ljubičastih tonova na usnama.

Dior

Dior

Na modnoj pisti zaživjeli su i sasvim crni ruževi za usne, no u svakodnevici mnogo će nosivije biti upravo ove nijanse, kojima ćete popratiti trend, a opet biti u skladu sa sezonom uz nešto zagasitije boje make upa. Čak je i klasična crvena dobila zanimljiv preobražaj i pojavljuje se u nekoliko tonova tamnijem izdanje. Općenito su nijanse šumskog voća bile velik izvor inspiracije za vizažiste, a budući da su dominantne same po sebi, ostatak beauty looka poželjno je svesti na minimum. Ipak, dubokom ružu na usnama izvrsno će konkurirati dramatično naglašene i istaknute trepavice.

Neutralne boje tako su stavljene na čekanje do proljetne sezone, a svu pažnju na usne privlače tamne boje, prikladne hladnoj sezoni. Još kada dolaze u mat i baršunastim efektima, ovi su ruževi utoliko dominantniji i poželjniji!

Tom Ford ruž za usne

Tom Ford – Velvet Cherry

Chanel ruž za usne

Chanel – 109 Rouge Noir

Dior ruž za usne

Dior – 962 Poison Matte

Charlotte Tilbury ruž za usne

Charlotte Tilbury – Night Crimson

Giorgio Armani ruž za usne

Giorgio Armani – #404

Marc Jacobs ruž za usne

Marc Jacobs – Boy Gorgeous

Bobbi Brown ruž za usne

Bobbi Brown – Red Velvet

NARS ruž za usne

NARS – Charlotte

Foto: IMaxTree, Instagram

Komentari