Zooey Deschanel u odličnoj novoj “green” seriji

Zooey Deschanel u odličnoj novoj
“green” seriji

Zooey Deschanel Your Foods Roots

Američka glumica Zooey Deschanel ove se jeseni našla u sasvim neočekivanoj novoj ulozi. Nakon filmova poput božićnog klasika Elf i indie filma (500) Days of Summer koji je osvojio kritiku i publiku te uloge luckaste učiteljice Jess u seriji New Girl, Zooey Deschanel nakratko se okrenula sasvim novom žanru i formatu.

Ulogu učiteljice Jess Zooey Deschanel je zamijenila ulogom učenice u dokumentarnoj seriji Your Foods Roots. U cijeloj povijesti, ljudi nikad dosad nisu znali manje o hrani koju svakodnevno, bez preispitivanja, konzumiraju. Putujući Amerikom, Zooey kroz zanimljive intervjue s onima koji se nalaze na samom početku cijelog procesa proizvodnje hrane otkriva odakle zapravo dolazi hrana na naš tanjur.

Svaka epizoda na naš tanjur donosi novu namirnicu i otkriva priču iza nje. Osim na različite namirnice, serija je usmjerena na edukaciju njezinih gledatelja o održivom načinu života, odnosno životnom stilu koji manje šteti prirodnim resursima u čemu hrana igra neizmjernu veliku i važnu ulogu. S tim na umu, serija Your Food’s Roots želi svoje gledatelje podsjetiti odakle zapravo dolazi njihova hrana i kako različiti odabiri različito utječu na naše tijelo, ali i našu planetu u cjelini.

Your Food’s Roots serija je suradnja između incijative The Farm Project, iza koje se nalaze Zooey i njezin suprug redatelj Jacob Pechenik, te ATTN Media mreže. Donosimo vam prve tri epizode, a nove epizode možete pratiti na Your Foods Roots službenoj Facebook stranici.

Foto: Screenshot, Your Food’s Roots

Učitati još
Zatvori