Zatvara se omiljeno mjesto za kavu na Trešnjevci, no još ga stignete posjetiti
Zatvara se omiljeno mjesto za kavu na Trešnjevci, no još ga stignete posjetiti

Zatvara se omiljeno mjesto za kavu na
Trešnjevci, no još ga stignete posjetiti

Zagreb je već godinama savršena lokacija za sve one koje uživaju u ispijanu visokokvalitetne kave. Ona se ne nalazi samo u strogom centru grada već i u kvartovima do kojih se isplati prošetati za novo omiljeno iskustvo. Upravo taj kvart je i Trešnjevka, prepuna gastro lokacija koje obogaćuju ovaj kvart. Tako je i svoju popularnost vrlo brzo dobila i Karibu Kaawa, koja se smjestila u Ozaljskoj 34.

Karibu Kaawa nije samo lokacija za ‘chill’ na preslatkoj, šarenoj terasi, već je i mjesto na koje mnogi kavoljupci dolaze po zalihe kave kako bi je imali kod kuće. Osim toga, poznato je kako ste se na ovu prefinu kavu mogli i pretplatiti, kao i naručiti je preko web shopa ili jednostavno otići po nju do Ozaljske.

Sada su vlasnice Karibua na Instagram profilu objavile vijest kako nažalost zatvaraju poznati i mnogima omiljeni Karibu Coffee Shop. Kako bi to iskustvo učinile što bezbolnije za svoje vjerne fanove, nadolazećeg vikend organizirat će buvljak, a osim toga, još imate tjedan dana da se opremite omiljenim okusima njihove visokokvalitetne kave.

Mnogima je ovo bio omiljeni kafić na Trešnjevci, a ako još niste isprobali Karibu kave ili se želite opremiti dovoljnim dozama za budućnost, svakako svratite na vrijeme, prije zatvaranja.

Foto: Instagram @karibu_kaaawa

Učitati još
Zatvori