Kad ljubimci odigraju jednu od glavnih uloga u zarukama…

Kad ljubimci odigraju jednu od glavnih
uloga u zarukama…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winnie Bear Byrne (@acockernamedwinnie) on

Da su zaruke jedan od najposebnijih trenutaka u životu, mnogi će se složiti. Muškarci (i žene) mjesecima unaprijed razmišljaju i planiraju kako postaviti pitanje: ‘Hoćeš li se udati za mene’? Za neke to dođe sasvim prirodno i spontano, dok drugi naprave cijeli plan kako bi zaruke bile originalne. Kako osvojiti srca ljubitelja životinja? Garantirano pozitivan odgovor na pitanje za cjeloživotno partnerstvo najlakše je dobiti ako se u cijeli proces uključi i omiljeni ljubimac. U nastavku pogledajte kako su neki parovi obilježili svoj dan i sami procijenite jesu li ovo najslađe zaruke s Instagrama.

Ne tako očekivane zaruke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Poppie (@clairepoppie) on

Tradicionalni načini po većini društvenih normi kao što ih gledamo i u filmovima polako se napuštaju. Zaruke postaju sve originalnije i odmiču se od konvencionalnih običaja poput klečanja na koljenima s prstenom u ruci i plašljivim postavljanjem očekivanog pitanja u brojnim varijacijama. Kako proslaviti zaruke i obilježiti taj lijepi dan na način o kojem će se još dugo pričati, znaju parovi koji su sve ovjekovječili fotkama s društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robbins Brothers (@robbinsbrothers) on

Video uradci i fotografije munjevitom brzinom se shareaju i šire internetom, što i ne čudi s  obzirom na dozu ‘slatkoće’. Neke od njih uključuju štence, mace pa čak i malo veće ljubimce poput konja. Ovi muškarci očito dobro znaju ‘slabu točku’ svojih izabranica. Ljubimci,  iako nesvjesni cijele situacije odlično se snalaze u ulozi pomagača i sigurno osjećaju tople emocije koje su preplavile njihove vlasnike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucky Band (@aluckygolden) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori