Zagrebački Good Food osvanuo u novom ruhu

Na starom mjestu, u Teslinoj 7 u Zagrebu, čeka vas novo uređeni Good Food s novim menijem s kojim je poznata gastro lokacija u centru potvrdila svoju poziciju među omiljenim mjestima Zagrepčana.

goodfood11

Good Food podržava hrvatsku proizvodnju pa je tako sva hrana na meniju hrvatskog podrijetla, dok su se na uređenju prostora koristili predmeti ručne izrade hrvatskih autora, mahom manje poznatih obrtnika koji nisu afirmirana lica. Upravo zbog odlične suradnje s njima na projektu preuređenja, koje potpisuje biro Arhikultura, Good Food osmislio je kutak u svom prostoru namijenjen besplatnoj promociji autora koji imaju za ponuditi nešto originalno, a treba im izlog na prometnom mjestu kamo zalaze ljudi koji cijene dobru hranu u dobrom ambijentu.

goodfood3

Osim klasične ponude burgera koji postaju bogatiji, u Good Foodu svakog dana možete pojesti dnevnu juhu, ali i salate, tosteve i bruschette. U ponudi postoji i hrana za vegetarijance i za one koji se klone glutena – hvalevrijedan dodatak. Na meniju možete pronaći i hranu označenu zelenim srcem, što znači da je od srca preporučena, a najpopularniji su Tacolicious, Popay’s Secret, Green Hot Chilli Pepper, King of BBQ, Smoked salmon, Cheese steak i Gluten free for me.

goodfood13

Uz jela na novoj terasi lokala možete popiti i čašu dobrog vina, ali i pivo, koktele i razne sokove. Ponuda smoothiejea zadovoljit će sve koji u centru Zagreba traže nešto za popiti direktno iz prirode, dok će klince čekati bojice i podlošci za bojanje kako bi se zabavljali na svoj način dok jedu nešto zdravo. Zagrebačka street food scena dobila je novo-staro mjesto iz kojeg ćete sigurno izaći zadovoljni.

goodfood1

goodfood7

goodfood2

goodfood12

goodfood9

goodfood10

goodfood14

goodfood6

goodfood8

goodfood4

0