Zagrebačka trgovina uz koju ćete urediti dom sa stilom

Dom je mjesto mira i harmonije, mjesto susreta s prijateljima, mjesto kulinarskih užitaka i obiteljskog blagovanja, stoga nam je svima u cilju urediti ga sa stilom i stvoriti ugođaj kojem ćemo se uvijek rado vraćati. U toj misiji Zagrepčanima već četrnaest godina pomaže trgovina Bella Forma, koja na jednome mjestu donosi svjetski spoj kvalitete, funkcionalnosti i dizajna, bez odstupanja u odabiru proizvoda u asortimanu.

Bella Forma3

U jedinstveno uređenom prostoru trgovine, koja se smjestila na Trgu žrtava fašizma 3, dostupni su dizajnerski promišljeni i oblikovani proizvodi renomiranih brendova, u cjelosti usklađeni sa svjetskim trendovima. Asortiman uključuje posuđe, porculan, male kućanske aparate, stolni i kuhinjski asesoar te ostale ambijentalne i dekorativne proizvode.

Bella Forma4

U Bella Formi možete osmisliti i knjigu želja za razne prigode poput rođendana, obljetnica i vjenčanja, a svi obožavatelji božićne čarolije ovdje će doći na svoje, jer osim što ova luksuzna trgovina nudi veliki izbor prigodnih poklona, tu se može pronaći i bogati predblagdanski asortiman koji će kod kupaca izazvati posebno veselje. Šlag na kraju je šarolika ponuda vrhunskih čajeva, koji će nadolazeće blagdanske dane učiniti doista posebnima.

Bella Forma2

Bella Forma7

Foto: Bella Forma

0