Do Londona s novim ‘low budget’ letovima

Do Londona s novim ‘low
budget’ letovima

@snowflakesfairy

@snowflakesfairy

Ako ste planirali putovanje ili više njih u 2017. i još ne znate gdje biste išli, svakako vrijedi posjetiti više mjesta u Europi i svijetu, a posebno su se istaknula ona najviše fotografirana i objavljivana na Instagramu. No možda je, ipak najbolje krenuti od većih gradova koji su nam donekle u blizini, ili barem na istom kontinentu.

London je jedna od većih metropola koja u svako doba godine donosi mnogo sadržaja, znamenitosti i svaka minuta provedena u tom dinamičnom i zanimljivom gradu proći će posve ispunjena. Što raditi u njemu i koja kreativna mjesta na kraćem putovanju od nekoliko dana posjetiti, opisala nam je naša Ilina Cenov u jednoj od njezinih prošlih kolumni, a koja sve mjesta ne smijete nikako propustiti ako ste u Londonu prvi put ispričala nam je Stella Denačić.

@elensham

@elensham

Planiranje putovanja često kreće od same putne karte (najčešće avionske, ipak je to najbrži i najsigurniji način putovanja) i od ovog proljeća, točnije 28. travnja, britanski zrakoplovni prijevoznik Monarch Airlines leti iz Zagreba za London (Gatwick) s 3 rotacije tjedno. Cijene su prilično povoljne, a uz malo istraživanja možete ostvariti razne pogodnosti uz plaćanja kreditnim ili debitnim karticama.

ilina-london-6

@sophia.gb

@sophia.gb

Jedino imajte na umu da je broj karata ograničen te svoje putovanje krenite planirati nešto ranije kako biste bili sigurni da ćete uloviti mjesto za putovanje u jednu od najdinamičnijih europskih destinacija.

@natural_history_museum

@natural_history_museum

@theldnsocial

@theldnsocial

@sophia.gb

@sophia.gb

Foto: Instagram, Ilina Cenov

Učitati još
Zatvori