Zavirite na vjenčanje kakvo bismo mogli vidjeti u seriji Bridgerton
Zavirite na vjenčanje kakvo bismo mogli vidjeti u seriji Bridgerton

Zavirite na vjenčanje kakvo bismo mogli
vidjeti u seriji Bridgerton

Skrolajući Instagramom uvijek naiđemo na predivne wedding fotografije. Tako smo ovog puta otkrili vjenčanje koje odiše kombinacijom boho stila i estetike kakvu ste mogli vidjeti u seriji Bridgerton. Odmah nam je privuklo pažnju i zbog predivne lokacije, australskog imanja Beechmont Estate. Uz raskošne zelene površine, prelijepi boho, minimalistički dekor i romantičnu atmosferu, ovo vjenčanje Deana i Bek savršena je inspiracija.

Sve je u detaljima…

Beechmont Estate imanje pruža savršeni ambijent za vjenčanje iz snova, sa zelenim površinama i fascinantnim pogledom. Svaki kutak ima određeni povijesni šarm i eleganciju, stvarajući nezaboravnu kulisu za poseban dan. Dekoracije poput drvenih stolaca ukrašenih decentim svilenim mašnama i niski cvjetni aranžmani u središnjem dijelu dio su boho estetike, dok ništa ne govori Bridgerton više od drvenih kišobrana za sunce i lepeze koje su dobili svi uzvanici.

Vjenčanica

Vjenčanica u off-white nijansi od tila i detaljima poput volana i rukavica od tila savršeno se uklopila u cijelu wedding tematiku. Potpisuje je jedna od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica – Vera Wang. Uz vjenčanicu mladenka Bek odlučila se za valoviti rep preko kojeg je išao dugački veo te decentnu šminku i biserne naušnice.

Učitati još
Zatvori