Otkrili smo hrvatski brend neodoljivih jastuka koji obožavaju trudnice, mame i djeca
Otkrili smo hrvatski brend neodoljivih jastuka koji obožavaju trudnice, mame i djeca

Otkrili smo hrvatski brend neodoljivih jastuka koji obožavaju trudnice, mame i djeca

Gotovo se svaka trudnica, pogotovo ako je riječ o prvoj trudnoći, iznenadi količinom proizvoda o kojima nikada nije razmišljala, a koji joj sada odjednom silno trebaju. Od pomagala za samu trudnoću pa sve do opreme za bebicu koja je na putu, svijet proizvoda za mame i bebe poprilično je velik. Jedan od  tih proizvoda koji se nalazi na listi svake trudnice je trudnički jastuk. Udobni i mekani jastuci izduženog oblika pomoć su i potpora budućim mamama pri spavanju i ležanju, a vrlo često ostaju u uporabi i dugo nakon rođenja bebe.

Volimo domaće dječje brendove, a sada smo na Instagramu pronašli i brend Villow Pillow koji radi preslatke multifunkcionalne jastuke za mame i bebe.

Villow Pillow jastuci

Villow Pillow jastuci izrađuju se u Zagrebu, a svaki je jastuk ručno rađen i unikatan. Jastuci se rade od 100% pamuka s OEKO-TEX standard 100 certifikatom i antialergijskog i antibakterijskog silikonskog vlakna. Cijeli jastuk može se prati u perilici rublja na 30 stupnjeva. Duljina jastuka je 215 cm, a obujam je cca 44 cm, no ako želite da je jastuk kraći, možete se dogovoriti oko dimenzija. U ponudi su jastuci u oblicima različitih životinja, kao što su žirafa, zec i konjić.

Dolaze u crnoj, bijeloj ili u kombinaciji crne i bijele boje, a moguće je dodati i “pop of colour” custom detalje u boji. S obzirom na to da u početku novorođenče vidi samo igre svijetla, pokrete i velike kontraste, kombinacija crnih i bijelih uzoraka na jastuku zaokupi će pažnju bebe i pomoći joj da što prije razvije vid.

U trudnoći služe kao potpora za trbuh ili leđa prilikom ležanja i spavanja, mame ih koriste i kao jastuk za dojenje, a s obzirom na to da su dosta dugi mogu se koristiti i kao zaštitne ogradice u dječjim kinderbetima. Osim mama i beba koriste ih i tate, pogotovo kao potporu za bolna leđa ili kukove.

Ipak, jedna od najslađih primjena Villow Pillow jastuka svakako je kao omiljena igračka s kojom se djeca još godinama igraju ili spavaju uz nju.

Učitati još
Zatvori