Zimski prekrivač u kojem ćete ‘nestati’

Najdraži komad u svačijem domu tijekom zime sigurno je nekakav pokrivač ili dekica. Njome se omotamo dok se odmaramo nakon napornog dana, gledajući TV ili čitajući knjigu. A nerijetko se ulovimo kako umotani samo u taj prekrivač ispijamo prvu jutranju kavu, spremajući se za akciju koju dan nosi.

ohhio 1

ohhio 12

Anna Mo Ukrajinka je koja je usavršila taj doživljaj stvarajući prekrivače (i još poneke stvari) od super velikog pletiva, debelog čak preko 7 cm. Takvim pletenjem stvorila je prekrivač ‘dekicu’ u kojoj se možemo izgubiti! Njezine dekice naziva Ohhio stvarno su posebne – predimenzioniranog pletiva zaštićuju vas od utjecaja okoline i daju taj osjećaj sigurnosti i mirnoće.

ohhio 2

ohhio 8

Osim prekrivača, u ovom predimenzioniranom pletivu mogu uživati (‘izgubiti se’ odmarajući) i vaši kućni ljubimci jer Anna Mo izrađuje i ležajeve za njih.

ohhio 7

ohhio 3

Pletivo koje koristi dolazi u raznim bojama i 100% je izrađeno od merino vune, što znači da će omogućiti taj mekani, topli osjećaj uz kožu. Točno ono što vam treba tijekom hladne, oštre zime.

ohhio 5

ohhio 11

Njezine prekrivače, no i ostala pletiva, možete nabaviti putem Etsy platforme ili Facebook stranice.

ohhio 4

ohhio 10

T.R.

Foto: Facebook

Komentari