Zavirite s nama u Veladrion Resort podno Velebita
Zavirite s nama u Veladrion Resort podno Velebita

Zavirite s nama u Veladrion
Resort podno Velebita

Jedinstvena priča
Gdje vjetar susreće sunce..

Gdje mitske planine čuvaju kristalno more…

Tu započinje odmor za pamćenje

Za magični ambijent iz serije White Lotus ne trebate potegnuti do Sicilije – našli smo ga udaljenog dva sata vožnje od Zagreba, u predivnom Veladrion Resortu koji se otvara u svibnju, a mi vam donosimo sneak peak!

Veladrion resort

Smješten između Velebitskog kanala i otoka Kvarnera, Veladrion Resort pravi je skriveni dragulj središnjeg Jadrana. Ako tražite raj, možete uživati u kristalno bistrom moru i plažama udaljenim samo nekoliko koraka od vašeg smještaja.

Veladrion resort

Ako tražite avanturu, ovdje vas čeka mnoštvo vanjskih aktivnosti, od hikinga i vožnje biciklom parkom prirode Sjeverni Velebit do raftinga i vožnje kajakom. Veladrion Resort nudi raskošnu kombinaciju soba i apartmana od mora udaljenih minutu lagane šetnje. Najviša točka Veladriona privatni je vidikovac na kojem puca uistinu neopisivi pogled na arhipelag. Mi se nismo htjeli spustiti!

Veladrion resort

Luksuzne ville u ekskluzivnom adults only resortu utjelovljenje su raskoši i uživanja, a svaka se može pohvaliti privatnim balkonima ili terasama. Probudite se ujutro uz pogled na kristalno čisto more ili uz bajkovite zvukove rječice Male Gacke.

Veladrion resort

Veladrion resort

Veladrion resort

Veladrion resort

Villa Veladrion, Villa Gacka i Villa Degenia te prostrana Tree House kućica na drvetu sa spektakularnim jutarnjim pogledom na svjetlucavi Jadran savršen su ambijent za odmor iz snova, koju minutu hoda od vaše privatne plaže.

Čarobna Marina Žrnovnica

Ovo čarobno mjesto duboki je zaljev koji je oduvijek bio sigurno utočište za senjske gusare. Uživali smo u privatnoj morskoj (avan)turi senjskim arhipelagom autentičnim drvenim brodom dužine 24 metara.

Veladrion resort

Gastronomska priča koja odaje počast kvarnerskim korijenima

Veladrion Resort odaje počast lokalnoj svježoj ribi, aromatičnom bilju, povrću i mesu, kao i starim kuharskim praksama.

Veladrion resort

Svjež i pun okusa, temeljen na sezonskim organskim namirnicama i lokalnoj tradiciji s planine i mora, restoran Almaris jedinstveno je mjesto gdje se tradicionalna riblja i mesna jela prezentiraju na moderan način te slažu s lokalnim vinima i craft pivima za vrhunski gastronomski užitak.

Veladrion resort

Wellness koji krijepi um i tijelo

Prepustite se wellness ritualima inspiriranim raskošnom prirodom koja okružuje Veladrion Resort. Ugodna, aromatična mješavina mediteranskog bilja opušta tijelo i duh, bistri um i uspostavlja ravnotežu.

Veladrion resort

Teškom smo se mukom oprostili od ovog jadranskog dragulja. Jednom kad ga posjetite, Veladrion Resort nećete htjeti napustiti.

Foto: Veladrion Resort

Učitati još
Zatvori