Zimski odmor za vrhunski doživljaj u Južnom Tirolu
Zimski odmor za vrhunski doživljaj u Južnom Tirolu

Zimski odmor za vrhunski
doživljaj u Južnom Tirolu

Zabava, priroda i relaksacija – to je zima na Kronplatzu! Najuređenije skijaške staze u Europi nalaze se baš ovdje, a Falkensteiner Hotel Kronplatz, jedini hotel s pet zvjezdica koji se nalazi pored skijaške staze i gostima nudi shuttle prijevoz do skijališta, postao je pravo ‘it’ mondeno mjesto europskih trendesettera. U srcu čarobnih Dolomita, otmjen i decentan, ovaj arhitektonski izvanredan projekt kojeg potpisuje zvjezdani arhitekt Matteo Thun nalazi se u neposrednoj blizini skijališta i idealan je za sve – parove, obitelji s djecom i avanturiste u potrazi za adrenalinom.

Inspiriran godišnjim dobima

Inspiracijom četiri godišnja doba stvorena su četiri građevinska bloka u kojima se nalazi 97 soba i apartmana punih svjetla u alpskom modernom dizajnu. Oduševit će vas detalji – od moćnog stabla podno staklene kupole u hotelskom predvorju, savršeno uklopljenih sportskih pomagala poput lopte i utega u prostranim sobama, toplih materijala kojima je presvučen namještaj, drvenih ploha i kamina, uz već poznatu Falkensteinerovu gostoljubivost i vrhunsku uslugu – da, ovo je pravi zimski raj!

Moćna planina za zimske avanture

Kronplatz je jedno od najljepših skijališta u južnom Tirolu, sa 119 kilometara staza, mnoštvom izazovnih spustova i čak 300 sunčanih dana u godini. Posjetite Muzej planinske fotografije Lumen koji na tri impresivna kata kroz digitalne inovacije i spektakularne produkcije i famoznu sobu ogledala donosi povijest planinske fotografije od njezinih početaka do danas.

No, poželite li nešto više, za vas će vaš osobni experience concierge organizirati i penjanje na zaleđenoj stijeni, hodanje na krpljama, kuglanje na ledu…

Četiri planinska elementa za regeneraciju tijela i duha

Acquapura Mountain SPA temelji se na filozofiji četiri planinska elementa (stijene, izvorska voda, alpsko sunce i planinski zrak), prostire se na oko 1400 m² i nudi opuštanje u finskoj sauni na otvorenom, hamamu, 25-metarskom sportskom bazenu, panoramskom dnevnom boravku na krovu hotela s kaminom i fantastičnom krovnom bazenu odakle se pruža jedinstven pogled na Kronplatz.

Najviše planine kao gourmet inspiracija

Koncept 7Summit Slow Fooda temelji se na visokokvalitetnim lokalnim proizvodima s oplemenjenih okusima zemalja s najvišim planinama na svijetu  – od Japana do Perua – koje donose vrhunski međunarodni chefovi. Kvaliteta, kreativnost i visoka kulinarska umjetnost – gurmani će uživati u svakom zalogaju!

Ove zime kao poseban dar primit ćete Resort Credit u vrijednosti od 50 € po sobi/boravku za tri ili više noći, a 100 € po sobi/boravku za pet ili više noći. Ovaj bonus možete koristiti za hotelske interne usluge poput spa tretmana ili najma skija.

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Učitati još
Zatvori