Vikend za pamćenje: Usher se vjenčao u Las Vegasu nakon Super Bowl nastupa
Vikend za pamćenje: Usher se vjenčao u Las Vegasu nakon Super Bowl nastupa

Vikend za pamćenje: Usher se vjenčao u Las
Vegasu nakon Super Bowl nastupa

What happens in Vegas stays in Vegas osim ako nije – vjenčani list.

Nakon spektakularnog Super Bowl halftime nastupa legendarni r’n’b pjevač Usher iskoristio je boravak u Las Vegasu i oženio svoju dugogodišnju partnericu i majku njegovo dvoje (od četvero) djece. Možemo slobodno reći da je za Ushera to bio – a weekend to remember!

Mr. Loverboy

Usher je svoju glazbenu karijeru počeo prije točno 30 godina, a za to vrijeme bio je u vezi s mnogo poznatih dama, dva puta u braku i ima četvero djece. Njegova prva javna veza bila je sa Chilli, prelijepom pjevačicom grupe TLC. Ona se pojavila u nekoliko njegovih spotova, a veza je trajala pune dvije godine, da bi par konačno prekinuo vezu 2003. dok je Usher u to vrijeme u javnosti promovirao single status. Nakon toga pjevač i stilistica Tameka Foster vjenčali su se 2007. godine i dobili dvoje djece, da bi se zbog nepomirljivih razlika razveli dvije godine kasnije.

Drugi brak bio je s njegovom tadašnjom menadžericom Grace Miguel i trajao je od 2015. do 2018. godine. Njih dvoje su nakon rastanka tvrdili da su ostali u prijateljskim odnosima. Njegova sadašnja partnerica (i od ovog vikenda supruga) Jenn Goicoechea i on u vezi su od 2019. godine, za to vrijeme dobili su kćer i sina, a sada su svoju vezu okrunili brakom u Las Vegasu uz prisustvo njegove mame kao jednog od glavnih svjedoka.

Glazbeni comeback

Pjevač je, smišljeno, nekoliko dana pred Super Bowl halftime nastup izbacio svoj novi album koji nosi naziv “Coming home”. Također, nekoliko dana pred ovaj nastup izašla je i nova “Skims” kampanja s Usherom u glavnoj ulozi, a Kim Kardashian je i ovog puta odabrala savršen tajming za angažiranje jednog od njenih omiljenih pjevača.

Usheru ova godina nije mogla bolje početi kako je u samo nekoliko dana izbacio novi album, postao zaštitno lice muške linije donjeg rublja brenda Skims, nastupio na Super Bowl poluvremenu i, kao šlag na torti, nakon istog se oženio.

*Tekst preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram / @hellastalgia / @usher / @boogsneffexect

Učitati još
Zatvori