Pinterest trendovi u 2021.: Napredak, a ne savršenstvo

Pinterest trendovi u 2021.:
Napredak, a ne savršenstvo

slikanje

U kojem god smjeru da se okrenemo svi trendovi za 2021. upućuju na jedno: brinite malo više o sebi. Bilo da se radi o uređenju interijera ili ugađanju sitnicama, ova godina će biti u znaku pronalaska unutarnjeg mira i balansa kako bismo se što prije oporavili od stresa koji nas je prošlu godinu poprilično uzdrmao. Trendovi na Pinterestu u 2021. potpuno su orijentirani na razvijanje vlastitih vještina, ali bez pritiska da one moraju biti savršene.

DIY_1
šivanje

Dopustite si da budete loši u nečemu

Dopustite sebi da budete loši u nečem ili pak iznenađujuće dobri. Bitno je da krenete učiti nove vještine s mindsetom početnika. Kao što je poanta putovanja u putovanju, a ne u cilju, tako je i poanta učenja u svakodnevnom napredovanju. Izaberite vještinu, aktivnost, hobi o kojem ne znate apsolutno ništa i krenite učiti od temelja. Svaki, pa i onaj minimalni napredak osnažit će vas dovoljno da ustrajete i dalje. Ako i ne uspijete, nikome ništa, izaberite nešto drugo. Istražujte vlastite mogućnosti, igrajte se, odvažite se i ono što je najvažnije pronađite ono što vas doista usrećuje.

Krenite ispočetka

Vožnja skateboarda, slikanje, pisanje, fotografiranje, izrada svijeća ili cvjetnih aranžmana, različiti DIY projekti – mogućnosti je bezbroj. Prije otprilike godinu dana kada nas je sve zadesio lockdown, mnogi od nas počeli su preispitivati sebe i svoje želje, ciljeve i interese. Pisali smo o brojnim online stranicama na kojima možete naučiti nove vještine kao i o aplikacijama za učenje jezika. Sad je vrijeme da sve što ste zagrebali nastavite razvijati. Najvažnije je da sve što radite, radite zato što vas ispunjava i stvara vam ugodu. Uvijek je vrijeme za pronaći novi hobi, a godina pred nama za to je idealna. Trendovi na Pinterestu u 2021. predviđaju upravo to: budite svoji pokušavajte i jedino tako nećete pogriješiti.

pletenje_1
DIY_radiona
skate

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori