Slikanje, fotografija, dizajn – naučite novu vještinu besplatno preko aplikacije Skillshare

Slikanje, fotografija, dizajn – naučite novu vještinu besplatno preko aplikacije Skillshare

Internet je prepun radionica i tečajeva s vještinama koje možete usavršavati dok vrijeme provodite u izolaciji. Od vježbanja, učenja stranih jezika, kreativnih radionica. Besplatni tečajevi preko aplikacije Skillshare nude bezbroj mogućnosti.

Oduvijek ste željeli naučiti slikati ili možda osnove fotografije i dizajna, ali užurbani životni tempo to vam nije dopuštao? S obzirom da je većina nas u izolaciji i radimo od doma, slobodno vrijeme idealno je kratiti učeći neku novu vještinu. Aplikacija Skillshare nudi predavanja na kojima možete naučiti nešto što još ne znate i otkriti kreativca u sebi. Stvaranje glazbe, dizajn, fotografija, slikanje, na vama je da odaberete.

Besplatni tečajevi preko aplikacije Skillshare

Online učenje u zadnjih nekoliko godina jako je popularno u svijetu pa tako i u Hrvatskoj, a kako sada ni ne možemo pohađati tečajeve uživo, inspiraciju možemo dobiti na drugačije načine. Skillshare je mrežna zajednica za učenje za sve kreativce i one koji će to tek postati. Univerzalan pristup učenju, predavači profesionalci i mnoštvo različitih tema.

Možete birati između tisuća satova dizajna, fotografije, poslovanja, umjetnosti…

Skillshare se inače plaća, ali u doba pandemije koronavirusa kada je najvažnije ostati doma, otključali su svoje satove na dva mjeseca. Sad je vrijeme da naučite nešto za što nikada niste imali vremena.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori