Cool ‘travel blogeri’ s Instagrama i preslatki zlatni retriver

Cool ‘travel blogeri’ s
Instagrama i preslatki zlatni retriver

Instagram je poslužio kao idealna platforma za sve one koji putuju, žele putovati ili se tek spremaju u neku novu avanturu. Naime, kroz prizmu društvenih mreža u samo nekoliko klikova proputovat ćete kamo god poželjeli. Zlatni retriver Maple ima jako cool vlasnike. Oni su travel blogeri koji svoje avanture dokumentiraju na profilu @hannahfuzzell.

Ljubimac ne putuje uvijek s njima, ali čim se svi okupe kod kuće maksimalno iskoriste svaki trenutak za igru i druženje. Inspirirali su nas da ohrabrimo sve one koji žele mezimca, a vole putovati.

Zlatni retriver Maple

Maple u prijevodu s engleskog znači agava, a ona vam je sigurno poznatija u obliku sirupa s kojim zaslađujemo deserte. Ime mu sjajno pristaje jer zlatni retriver svojom pojavom osvaja gdje god se pojavio. Iako su ga udomili kao štene od tek nekoliko mjeseci, sada je već pravi, odrasli pas. Hannah i njezin muž vole putovati, a Instagram profil prava je inspiracija za otkrivanje divnih lokacija koje ćete voljeti posjećivati u paru.

Inspiracija za sve putnike

Zlatni retriver je pasmina koju najčešće biraju svi oni koji razmišljaju o psima. To nije nimalo čudno jer ovaj dobri psić, srednjeg rasta ima divan karakter. Osim umiljatosti i beskrajne strpljivosti vrlo su mirni i lako ih je dresirati. a također su i odlični suputnici. Odani su i privrženi pa su dobar izbor i obiteljima s djecom. Maple je odličan primjer kako ljubimac na putovanjima nije teret, već ugodno društvo s kojim ćete napraviti nezaboravne uspomene.

 

Foto: Instagram (@hannahfuzzell)

Učitati još
Zatvori